Estarit | Jos kaupungin orkesteri järjestäisi konsertin vaikkapa Kisapuistossa, olisi näkyvyys taattu.

Älkää hyvät ihmiset suunnitelko mitään saunamaailmoita, ennenkuin olette saaneet kylpylaitoksemme auki. On häpeä kaupungillemme että se on suljettu!

Tosi ystävällistä palvelua Prisman infossa, kenkäpuolella ja myös Alkossa. Puhelimellakin voi saada asiat hoidetuksi, jos jalat eivät kulje ilman apukyytiä. Kiitos ystävällisille nuorille miehille ja ihanalle kenkäpuolelle.

Jos kaupungin orkesteri järjestäisi konsertin vaikkapa Kisapuistossa, olisi näkyvyys taattu. Jopa Radio saattaisi kiinnostua.

Ostakaa nyt äkkiä varahelikopteri pääkaupunkiseutua varten ja sijoittakaa se mihin hyvänsä. Mutta samalla sitten toinen Itä-Suomea varten Lappeenrantaan.

Onko tietoa, onko Marin poistanut sen lääkkeiden viiskymppisen? Rinnehän sen aikoinaan lupasi poistaa. Minulle köyhälle se on iso raha. Lääkkeiden osto esissä alkuvuonna.

200-300 ois koronapassille hyvä hinta, sairaanhoitopiirit sais kuluja katettua.

On se merkillistä, ettei mikään puolue ole uskaltanut ottaa esille Lipposen eläkeläisraipan, eli epäkohdan indeksin puolitamisen eläkkeissä.

Jos lääkintähelikopteri ei tule Lappeenrantaan, on Valtioneuvoston annettava kattava selvitys idässä asuvien ihmisten eriarvoisuudesta. Perustelua luetaan täällä erittäin tarkasti.

Entinen sisäministeri Kari Rajamäki puhui asiat halki Sanna Ukkolan ohjelmassa 20.9. Kyllä oli suoraselkäinen mies, kiitos siitä.

Kyllä hävettää nuo Mäkelän puheet eduskunnassa. Puhuuko tahallaan mitä sattuu?

Alkaa jo Suomessa kansan holhoaminen mennä yli äyräiden, jos pitää jo lottolappusista tai arpojen ostojen yhteydessä tunnistautua! Monopolit pitäisi jo vähin poistaa eikä vahvistaa. Kohta varmaan tulee viinakortitkin, taas.

Osataan syödä muutakin kuin perunaa ja hernekeittoa, Suomi on hyvä kotimaisen kalan ja kasvisten maa, saa monipuolista ruokaa!

Kalan ystävä!

Voi onnetonta noita Eksoten touhuja! Lääkäreille ja potilaille annettava pidemmät vastaanottoajat.

Näin on asiat,että koronapiikittömien pitää saada verovähennyksiin piikittömyys jos niinku joidenkin mielestä heidän pitäisi sairaalakulut itse maksaa.

Etelä-Saimaan hyvää asiaa ajavan "Arvoja ei arvota"-kampanjan ilmoitus tuo mieleen kehotuksen käyttää peliautomaattia ja vaikutelman kruunaa mainoksen yläkulman V-logo, joka tuo väistämättä mieleen Veikkauksen logon. Mauton toteutus näinä aikoina, kun peliriippuvaisten ongelmat ovat vakavien keskustelujen alla.

Patistetaan kävelemään tai pyöräilemään enemmän. Voisin varmaan lisätä kävelyn sadasta metristä sataan viiteenkymmeneen metriin. Pyöräily ei onnistu.

5-vuotias poika ei pääse koronatestiin nuha-, yskä-, ja ripulioireilla, kun nämä ei kuulema ole koronaoireita, vaan vatsatautia. Aika erikoista. Ei ihme, että korona leviää.

Äiti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka