Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lappeenrantalainen Tuija Kokkonen neuvoo, miten ruokakaupan alelapuista saa parhaat herkut irti – Kokkonen ei heittäisi maitoa pois haistamatta, pelkän päivämäärän perusteella

Suomessa menee ruokaa roskiin yli 100 miljoonaa kiloa vuodessa. Etelä-Karjalan marttojen Tuija Kokkonen tietää varsin hyvin, miksi hävikkiä syntyy. Siksi hän vei Etelä-Saimaan kauppaan Lappeenrannassa ja ohjeisti hyllyväli kerrallaan, kuinka jokainen voi säästää rahaa ja samalla myös luontoa.

Hedelmä- ja vihannesosasto toivottaa tervetulleeksi koko värikirjollaan Lappeenrannan K-Citymarketissa. Olemme saapuneet Tuija Kokkosen lempilapsen luokse.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi