Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Uusia korona-altistumisia Kimpisen lukiossa, Joutsenon koulussa ja Karhuvuoren päiväkodissa

Karhuvuoren päiväkoti. Anu Kiljunen

Ilkka Pohjalainen

Lappeenrannan kaupunki on maanantaina tiedottanut kolmesta uudesta korona-altistuksesta kouluissa ja päiväkodissa.

Lappeenrannan Kimpisen lukiossa ilmeni viikonvaihteessa korona-altistuminen. Eksote on asettanut noin 80 henkilöä karanteeniin Kimpisen lukiossa. Muilta osin lukion arki jatkuu normaalisti, kaupunki kertoo tiedotteella.

Myös Joutsenon koulussa on ilmennyt korona-altistuminen viikonvaihteen aikana. Karanteeniin on asetettu noin 25 henkilöä.

Korona-altistuminen on todettu viikonvaihteessa myös Karhuvuoren päiväkodissa Eksote on asettanut noin 15 henkilöä karanteeniin.

Kaupungin tiedotteen mukaan Eksote on yhteydessä kaikkiin altistuneisiin.

Aikaisemmista Lappeenrannan kouluja ja varhaiskasvatusta koskevista karanteeneista maanantaina päättyy Lyseon lukiota koskenut karanteeni, ja voimassa ovat vielä Kimpisen lukion kaksi karanteenia sekä Joutsenon koulun karanteeni.

Kimpisessä perjantaina 17. syyskuuta päättyy noin 25 henkilön karanteeni ja maanantaina 20. syyskuuta noin 80 henkilön karanteeni. Joutsenossa noin 25 henkilön karanteeni päättyy perjantaina 17. syyskuuta.

Lappeenrannan varhaiskasvatuksessa on meneillään kaksi karanteenia, jotka koskevat Karhuvuoren päiväkotia. Toisesta kerrottiin viime viikon torstaina ja toisesta maanantaina 13. syyskuuta.

Uutista täydennetty 13.9. kello 12.30 tiedoilla meneillään olevista karanteeneista.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka