Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kauppakeskus Armada voitti Lappeenrannan keskustateko -kilpailun – Sataman valot sai kunniamaininnan

Toista kertaa järjestetty kisa oli samalla kansallisen kilpailun esikarsinta.

Lappeenrannan kaupunkikeskusta Lakes ry valitsi Kauppakeskus Armadan vuoden Lappeenrannan keskustateko -kilpailun voittajaksi. Kai Skyttä

Tiina Knaappila

Lappeenrannan keskustateko -kilpailun voittajaksi on tänä vuonna valittu kauppakeskus Armada ja City Kauppapaikat oy. Kunniamaininnan sai Sataman valot -tapahtuma.

Lappeenrannan keskustateko -kilpailu on Lappeenrannan kaupunkikeskusta Lakes ry:n vuotuinen kilpailu, joka järjestettiin nyt toista kertaa.

Lakesin hallituksesta koostuneen raadin mukaan kauppakeskus Armadan uusi yrityskokonaisuus elävöittää keskusta-aluetta ja on tarjonnut myös uusia työpaikkoja. Kauppakeskuksessa monissa viihdealan ravintoloissa ja baareissa voi viettää iltaa samassa rakennuksessa, Lakes kertoo tiedotteessa.

Sataman valot on yhteisöllinen tapahtuma. Kuva on vuodelta 2019. Lakes ry

Sataman valot päättää Lappeenrannan kaupungin kesätapahtumien sarjan ja on vuoden suurin kaupungin järjestämä tapahtuma. Vuodesta 2006 pidetyn tapahtuman ohjelmasta ja järjestelyistä vastaa taidekoulu Estradi.

Perustelujen mukaan Sataman valot tuo kaupunkiin lämminhenkistä karnevaalitunnelmaa, ja se on hyväntuulinen sekä ympäristöystävällinen tapahtuma.

Kilpailu toimi samalla Elävät Kaupunkikeskustat ry:n uuden kansallisen kilpailun esikarsintana.

Vaihdettu pääkuva kello 18.20

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka