Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Autoilijat! Hakalissa on nykyään liikenneympyrä! Aina siitä poistuttaessa näytettävä vilkkua. Joka päivä törmää näihin jotka Karjalantietä ajaessaan ei sitä tee.

Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy, Lappeenrannan Toimitilat Oy, Lappeenrannan Yritystila Oy. Himmeleitä riittää ja kaikilla toimitusjohtaja, hallitukset ja muut menoerät kokouspalkkioiden maksua varten.

Luottamushenkilövalinnat Taipalsaarella menivät sääntöjen mukaan ja kohtuullisen sopuisasti. Eli päinvastoin kuin joku nimelläni tällä palstalla esiintynyt antoi ymmärtää.

Tuure Westinen

Autoilijat! Hakalissa on nykyään liikenneympyrä! Aina siitä poistuttaessa näytettävä vilkkua. Joka päivä törmää näihin jotka Karjalantietä ajaessaan ei sitä tee.

Tv1 ja Petteri Saarion luontodokumentit ovat kauneinta mitä TV tarjoaa. Kiitos!

Hyi iljettävää näkyä, kun virtsataan keskellä kirkasta arkipäivää Lappeen kellotapulin kivijalkaan. Ja toinen kaveri pippeli kourassa puun juurelle suihkuttamassa.

Jos nyt ei ota rokotteita, sitä kauemmin koronakurjuus on. Sairaana, työttä, kuolleena elämä nollassa. Rokotus 3. tulossa 2022. Pelasta, hanki rokote!

Miksi Lappeenranta / muu Suomi on vaikea päästää ihmistä eläkkeelle? Kun ei ole työtä tai ei ole kuntoa??

Marko Ahonen kirjoitti arviossaan, että farssi Sotapojan heilat on militaristinen isänmaallinen propagandafilmi. Lapsellinen naurettava väite!

Kertoisipa joku rokotusvastainen ihan nimellään ja kuvallaan tässä paperilehdessä, mihin käsityksensä perustaa. Tietäisimme mekin normaalit lehtiä tilaavat ihmiset, jotka emme sekoile somessa. Voisi tehdä lähdeanalyysia.

Venäjän rajaa ei voi missään nimessä avata, vaikka Jukka Kopra kansalaisten miellyttämiseksi haluaisi! Sputnik-rokotteesta ei ole tieteellistä näyttöä ja rokotustodistuksen voi ostaa rajan takana!

Erikoinen säästö lapsilta alakoulussa, matematiikan kirja kiertää eikä yhtään merkintää saa tehdä kirjaan. Lisätehtävät voi aloittaa piirtämällä taulukot ensin vihkoon ja sitten tehdä tehtävät. Ei ainakaan kannusta tehtävien tekemiseen. Ennemmin ostetaan oma kirja kotiin.

Koululaisen äiti

Pyyntirauta tassussa tallaavan emokarhun kohtaloa surevat ja säälivät, käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite pyyntirautojen kieltämiseen.

Allekirjoittanut

Pikkasen ontuu Lpr:n energian kirjoitus että sähkössä ja siirrossa ei ole ilmaa hinnoittelussa. Samalla tuloutetaan "piiloveroa" Lpr:n kaupungille?

Kaupan ostoskärryyn unohtunut rahapussin löytäjä: Otit löytöpalkiona rahat ja palautit pussin kassalle. Arvokortit säästit siitä kiitos!

Mummo

Vihreät eivät 4.8. kirjoituksessaan maininneet Kutilan kanavaa. Jos joku ei ymmärrä kanavan myönteisiä tulevaisuusvaikutuksia voisi olla hiljaa.

Oli taas mainos niin ovelasti lehden välissä että meinasin heittää osan lehteä suoraan pois onneksi huomasin.

Ne, jotka jättävät rokotteen ottamatta, saavat tartunnan ennemmin tai myöhemmin, ja osa heistä sairastuu vakavasti. Yhteiskunta ei voi olla rokotevastaisten vankina.

Kannattaa jättää huomiotta suuressa kateudessa ja pahansuopaisuudessa laadittuja kirjoituksia, joissa vastustetaan hyviä ja hyödyllisiä asioita.

Ei Haavisto itse ole henkilökohtaisesti tuonut tai hakenut turvaan yhtään henkilöä kriisialueelta Kabulista, vaikka joka päivä on viisaita puhuvinaan televisiossa. Ois mennyt itse asemiesten mukana paikan päälle ihmisiä pelastamaan.

Yxi

Vauvasta lähtien rokotettu. Iso kiitos tutkijoille, soteväelle! Ilman rokotusta tulee sairautta, maksuja/veroja lisää. Nuorisoki maksaa Suomen velkaa.

Kokemuksesta voin kertoa, että ihminen ei kuole siihen, ettei pääse ravintolaan, teatteriin tai festarille. Jos taas saa koronan, on suuri mahdollisuus heittää henkensä. Malttia suomalaiset.

Kommentoi

Mainos: Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy

Uudeksi vuodeksi uuteen kotiin?

Palvelut

Ruokapaikka