Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lappeenrannan Uus-Lavolassa löydettiin tieltä naulattu lauta – Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena

Susanna Koivisto

Lappeenrannan Uus-Lavolassa ajokaistalta on löydetty poikittain asetettu kahden metrin mittainen lauta, johon oli lyöty useita pitkiä nauloja. Henkilöautoilija ajoi lautaan torstaiyönä.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, ettei auto vaurioitunut. Kuljettaja poisti tielle asetetun esteen. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kaipaa vihjeitä tapauksesta.

Poliisi muistuttaa, ettei tielle ei saa laittaa, heittää tai jättää mitään, mikä voi vaarantaa tai haitata muuta liikennettä ja toisia tienkäyttäjiä. Mikäli havaitset esteen, se tulee poistaa tieltä välittömästi. Vaihtoehtoisesti esteen voi merkitä, tai hankalassa tapauksessa asiasta voi tehdä ilmoituksen hätäkeskukseen.

Lisäksi poliisi tiedottaa, että lauantaina noin kello 23 Imatran Rajapatsaalla paloi Jaguar-merkkinen henkilöauto, jota poliisi epäilee tahallaan sytytetyksi. Poliisi suorittaa asiassa palonsyyn tutkintaa. Myös tästä tapauksesta tietävät voivat ilmoittaa tietonsa poliisille.

Poliisi on tavoittanut viikonvaihteen aikana rattijuoppoja Lappeenrannan Tyysterniemestä, Imatran Vuoksenniskalta ja Rautjärveltä. Lappeenrannassa tavoitettua rattijuoppoa epäillään myös huumausaineen käyttörikoksesta.

Palvelut

Ruokapaikka