Sata markkaa ja lehtipihvi saivat lappeenrantalaisen Ari Korpisalon ryhtymään ammattimuusikoksi – Korona vei työt, mutta nyt Aaretti leipoo tiinussa ruisleipää

Muusikko Ari Korpisalon täytyi keksiä tekemistä koronan hiljennettyä tapahtuma-alan työtarjontaa. Silloin hän alkoi leipomaan ruisleipää. Korpisalon mukaan musiikissa ja leipomisessa on yhtäläisyyksiä, sillä ne molemmat vaativat harjoittelua ja uudelleen yrittämistä. Janita Karra

Koskettimia työkseen soittava lappeenrantalainen Ari " Aaretti " Korpisalo on innostunut ruisleivästä. Eikä pelkästään sen syömisestä, vaan nimeomaan leipomisesta. Korpisalon leipätyö, musiikki, on kärsinyt koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten takia, ja tekemisen puutteeseen löytyi apu leipomisesta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja