Ravintolapäällikkö Jani Nurminen paiskoi kesällä yli 300 tuntia ylitöitä Luumäellä – Ravintola-ala kärvistelee työvoimapulassa, ja pahin tilanne on maaseudun yrityksissä

Salpan ravintolapäällikkö Jani Nurminen kertoo tänä kesänä ensi kertaa 20 vuoden työuransa aikana itsekin miettineensä, pitäisikö vaihtaa alaa. Niin rankasti korona sekä myös valtiovalta ovat hänestä alaa koetelleet. Anu Kiljunen

Ilmainen asunto, hyvä ruokaetu ja suppilaudat rannassa odottamassa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Etelä-Saimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty