Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savitaipaleella sattui iltapäivällä risteyskolari – Pakettiautoilija tuli kolmion takaa henkilöauton eteen, pakettiauto kaatui kyljelleen

Yksi henkilö loukkaantui onnettomuuden seurauksena. Liikenne Tuohikotintiellä sujuu jälleen normaalisti.

Tuohikotintien ja Taavetintien risteyksessä Savitaipaleella sattui perjantaina kolari. Etelä-Karjalan pelastuslaitos sai hälytyksen tieliikenneonnettomuudesta puoli neljän aikaan iltapäivällä.

Päivystävä palomestari Kari Ahonen kertoo, että onnettomuudessa törmäsivät henkilöauto ja pakettiauto.

Toisin kuin Ahonen aiemmin kertoi, pakettiauton kuljettaja tuli risteykseen Taavetintieltä. Kyseiseltä tieltä tulijat ovat risteyksessä väistämisvelvollisia. Tuohikotintietä kulkenut henkilöauto törmäsi eteen ajaneeseen pakettiautoon, joka kaatui osuman seurauksena kyljelleen.

Onnettomuudessa oli yhteensä kolme osallista. Heistä yksi loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin tarkistettavaksi Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Muut kaksi ohjattiin ensihoidon tarkistukseen onnettomuuspaikalla. Heidän ei todettu loukkaantuneen.

Ahonen arvioi, että sekä pakettiauto että henkilöauto vaurioituivat onnettomuudessa ajokelvottomiksi. Henkilöautosta valuivat ulos jäähdytysnesteet.

Onnettomuuspaikan ohi pääsi raivaustöiden ajan kaikista neljästä suunnasta, mutta paikoin vain yhtä kaistaa pitkin. Paikalla oli noin tunnin ajan liikenteenohjaus.

Kolarin seurauksena risteyksen liikennemerkit vaurioituivat osittain, ja risteyksen opasteet jäävät pelastustöiden jäljiltä vaillinaisiksi.

Muokattu 13.8. klo 17.30: Korjattu Ahosen antama tieto onnettomuutta edeltäneestä liikennetilanteesta. Lisäksi päivitetty tiedot loukkaantumisista sekä pelastustöiden päättymisestä.