Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lappeenrantalainen Riikka Hjelt ja imatralainen Anna-Mari Kärkkäinen osallistuvat Hurja painonpudotus Suomi -televisio-ohjelmaan

Elokuun lopussa alkavassa Hurja painonpudotus Suomi -ohjelmassa on mukana kaksi eteläkarjalaista naista. Riikka Hjelt nähdään jaksossa yhdeksän ja Anna-Mari Kärkkäinen jaksossa neljä.

Riikka Hjelt on osallistunut aiemmin myös Sex tape Suomi-parisuhdesarjaan, jota esitettiin televisiossa 2020. Kuvassa Hjelt uuden työpaikkansa pihamaalla Linnoituksessa elokuun alussa. Anu Kiljunen

Vilma Virtanen

Uusi tosi tv-ohjelma Hurja painonpudotus Suomi on julkistanut sarjan osallistujat. Etelä-Karjala on sarjassa edustettuna, sillä osallistujien joukossa ovat lappeenrantalainen Riikka Hjelt ja imatralainen Anna-Mari Kärkkäinen. Kaikkiaan osallistujia on kymmenen.

Riikka Hjelt (vas.) ja Ellen Jokikunnas Hurja painonpudotus Suomi sarjan kuvauksissa. Sarjaa on kuvattu viime kesänä. Hurja painonpudotus Suomi

Aiemmin kulttuuritila Nuijamiehessä työskennellyt Hjelt aloitti Kaakon taiteen tuottajana elokuussa. Ohjelman tiedotteessa kerrotaan Hjeltin laittaneen elämässään aina muut etusijalle. Omaa ylipainoa Hjeltin kerrotaan kompensoineen olemalla mukava ja miellyttämällä muita. Se on johtanut liikalihavuuteen sekä uupumukseen.

Kärkkäinen työskentelee apulaisrehtorina Imatran musiikkiopistossa. Tiedotteen mukaan Kärkkäinen osallistuu ohjelmaan siksi, että häntä surettaa se, ettei hän pysty ottamaan lapsiaan kunnolla syliin tai leikkiä heidän kanssaan. Myös naisellisen itsetunnon kerrotaan olevan kadoksissa sekä oman peilikuvan inhottavan.

Ellen Jokikunnas jututtamassa imatralaista Anna-Mari Kärkkäistä Hurja painonpudotus Suomi sarjan kuvauksissa. Kärkkäinen nähdään jaksossa neljä. Hurja painonpudotus Suomi

Suosittu sarjaformaatti Suomeen

Sarja perustuu kymmenessä eri maassa esitettyyn elämäntapamuutosohjelmaformaattiin Obese. Sarjan yhdysvaltalaista versiota on esitetty Suomessa. Sarjan kymmenen jaksoa keskittyvät aina yhteen osallistujista. Imatralaisen Kärkkäisen vuoro on jaksossa neljä ja lappeenrantalainen Hjelt nähdään jaksossa yhdeksän.

Sarjan tiedotteessa kerrotaan, että osallistujat tulevat laittamaan ohjelmassa elämänsä uusiksi. Osallistujilla on painonpudotusmatkallaan apuna ainakin lääkäri, psykologi, ravitsemusterapeutti sekä personal trainer. Kärkkäisen ja Hjeltin lisäksi ohjelmaan osallistuu Jenni Kinnari, Kirsi Lindholm, Henrik Niemelä, Samuli Nuolivirta, Aija Töykkylä, Tommi Haavisto, Ida Nurmi sekä Jaakko Hautamäki.

Ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas.

Hurja painonpudotus Suomi alkaa keskiviikkona 25. elokuuta kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka