Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Eksoten testeissä on todettu 9 uutta koronatartuntaa – THL merkkasi Etelä-Karjalaan 7 tautitapausta

Turvavälin pitäminen on yksi ehkäisykeinoista koronavirusta vastaan. Anu Kiljunen

Joonas Laine

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) testeissä on todettu yhdeksän uutta koronatartuntaa. Positiiviset testitulokset on kirjattu maanantaille 2. elokuuta, jolloin otettiin kaikkiaan 590 koronatestiä.

Testimäärä on jälleen koko koronaepidemian suurin yksittäisenä päivänä Eksoten alueella. Maanantaita ennen suurin määrä oli viime perjantain 578 testiä.

Ensimmäisen koronarokotteensa on saanut nyt 91 144 eteläkarjalaista, mikä vastaa 71,8 prosentin osuutta koko väestöstä. Tehosterokotteen saaneita on 51 882 eli noin 40,9 prosenttia kaikista maakunnan asukkaista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kirjasi kuntakohtaisissa tartuntaluvuissaan Etelä-Karjalaan seitsemän uutta tartuntaa. Niistä kolme todettiin Lappeenrannassa, kolme Taipalsaarella ja yksi Imatralla.

Etelä-Karjalassa on todettu nyt koko epidemian aikana THL:n mukaan 1367 koronatartuntaa, joista Lappeenrannassa 948, Imatralla 246, Taipalsaarella 75, Ruokolahdella 26, Lemillä 19, Parikkalassa 17, Luumäellä 15, Savitaipaleella 14 ja Rautjärvellä 7.

Koko Suomessa todettiin THL:n mukaan tiistaina 692 uutta koronatartuntaa.

Kommentoi

Mainos: Nikotiinipussit.com

Nuuskan käyttäminen voi lyhentää elinikää

Palvelut

Ruokapaikka