Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Koronarokotuksia mahdollista saada ilman ajanvarausta Lappeenrannan ja Imatran rokotevastaanotoilla

Lappeenrannan Isossa-Kristiinassa koronarokotuspisteestä koronarokotuksen saa ilman ajanvarausta arkisin kello 9-14.30 ja Imatran Tori Galleriasta arkisin kello 13 -16. Anu Kiljunen

Susanna Koivisto

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote järjestää Lappeenrannan Iso-Kristiinassa ajanvarauksettoman rokotevastaanoton torstaina 5. elokuuta kello 9–15.30. Imatralla vastaava vastaanotto järjestetään tiistaina 10. elokuuta Torigalleriassa kello 9.30–16.30.

Kyseisiin rokotustapahtumiin ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat eteläkarjalaiset saamaan ensimmäisen rokotteen.

Matalan kynnyksen walk in -vastaanottoja jatketaan Iso-Kristiinassa arkipäivisin. Ilman ajanvarausta ensimmäisen koronarokotteen saa jatkossa Lappeenrannan Iso-Kristiinassa arkisin kello 9.30–14.30.

Toista rokotusta on mahdollista aikaista tietyin ehdoin

Myös toisen rokotuspiikin voi saada tapahtumassa ilman erityistä syytä Lappeenrannassa, jos rokotusaika on ennen 27. elokuuta, tai Imatralla mikäli toinen rokotusaika on ennen 1. syyskuuta.

Toista rokotusta voi aikaistaa myös, mikäli on kuukauden kuluttua lähdössä työmatkalle tai opiskelijavaihtoon ulkomaille. Jos tällaisessa tapauksessa toinen rokotusaika on 1.9. jälkeen, tulee soittaa Eksoten rokotusneuvontaan numeroon 05 352 2355.

Koronarokotuksen voi edelleen saada myös ajanvarauksella. Vapaita aikoja on tarjolla kaikille 16 vuotta täyttäneille sekä 12–15-vuotiaille riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville. Jälkimmäiseksi mainitun ryhmän suositellaan varaamaan rokotusaikansa pikaisesti. 12–15-vuotiaiden tulee täyttää Suostumus nuoren koronarokotukseen -lomake ennen ajanvarausta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka