Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL merkkasi uusia koronatartuntoja viiteen eri kuntaan Etelä-Karjalassa, Lappeenrantaan 7 – Koko Suomessa uusia tartuntoja 612

Eksoten testeissä on todettu kolme uutta koronatartuntaa. Kuvassa Katja Penna ottamassa koronanäytettä huhtikuussa 2021. Kai Skyttä

Joonas Laine

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) koronatesteissä on todettu kolme uutta koronavirustapausta. Positiiviset testitulokset on merkattu maanantaille 26. heinäkuuta, jolloin otettiin kaikkiaan 330 koronatestiä.

Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä Eksoten alueella on 0–5.

Ensimmäisen koronarokotteensa on saanut nyt 90 484 eteläkarjalaista, mikä vastaa noin 71,3 prosentin osuutta koko väestöstä. Tehosterokotteen saaneita on 47 411, mikä on noin 37,4 prosentin osuus kaikista maakunnan asukkaista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kirjasi kuntakohtaisissa tartuntaluvuissaan tiistaina Etelä-Karjalaan yhteensä 11 uutta tartuntaa. Lappeenrantaan uusia tautitapauksia merkattiin seitsemän ja Imatralle, Taipalsaarelle, Luumäelle sekä Savitaipaleelle kuhunkin yksi.

Etelä-Karjalassa on todettu nyt koko epidemian aikana THL:n mukaan 1292 koronatartuntaa, joista Lappeenrannassa 925, Imatralla 235, Taipalsaarella 40, Ruokolahdella 23, Lemillä 19, Parikkalassa 16, Luumäellä 15, Savitaipaleella 12 ja Rautjärvellä 7.

Koko Suomessa todettiin tiistaina THL:n mukaan 612 uutta koronatartuntaa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka