Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Poliisilla vilkas viikonvaihde Lappeenrannassa – Viikonlopun satona neljä pahoinpitelyä ja lukuisia liikennerikoksia

Tyysterniemen edustalla jäi kiinni kolmen promillen humalassa liikkunut veneilijä.

Juho Silventoinen

Poliisilla on ollut Etelä-Karjalassa kiireinen viikonloppu, kertoo Kaakkois-Suomen poliisi sunnuntaisessa tiedotteessaan. Perjantain ja lauantain aikana maakunnassa on tehty runsaalti niin liikennerikoksia kuin pahoinpitelyitä.

Joutsenossa poliisi tavoitti kuljettajan, joka oli ajanut autonsa varastorakennuksen seinään. Rakennukset kärsivät pientä vahinkoa, mutta auto vaurioitui etu- ja takaosastaan. Kuljettaja selvisi vammoitta.

Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Vaalimaantiellä jäi kiinni kuljettaja, jota poliisi epäilee rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Vuoksenniskalla Imatralla poliisi tavoitti autoilijan, jonka auto oli sammunut liikenneympyrään. Häntä poliisi epäilee törkeästä rattijuopumuksesta.

Tyysterniemen edustalla poliisin haaviin jäi vahvasti juopunut veneilijä. Pienellä moottoroidulla soutuveneellä liikkunut henkilö puhalsi kolmen promillen lukemat.

Silminnäkijähavainnon mukaan veneilijä oli ollut vähällä pudota veneestään ennen venepoliisin suorittamaa kiinniottoa.

Lappeenrannassa neljä pahoinpitelyä

Poliisi tiedotti liikennerikosten lisäksi neljästä Lappeenrannassa tehdystä pahoinpitelystä. Kaksi pahoinpitelyistä on tehty ulkosalla, yksi yksityisasunnossa ja yksi kerrostalon rappukäytävässä.

Kaikkiin tapauksiin liittyy poliisin mukaan alkoholi. Uhrit ovat saaneet eriasteisia vammoja, joista poliisi ei tiedota enempää.

Poliisi on lisäksi aloittanut henkilöetsinnän Vilkjärvellä Lappeenrannassa. Perjantai-iltana 9. heinäkuuta kalastamaan lähteneen henkilön soutuvene on nähty ajelehtimassa järvellä. Etsinnät on aloitettu lauantaiaamuna 10. heinäkuuta. Toistaiseksi poliisi ei tiedota asiasta tarkemmin.

Mainos: Etelä-Saimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka