Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Voisiko lämpöpattereihin johtaa jäähdytettyä vettä? Keskitetty viilennys.

Voisiko lämpöpattereihin johtaa jäähdytettyä vettä? Keskitetty viilennys.

Viime vuodet Pesä Yseillä samat ongelmat. Ei riitä, että pelaillaan. Harjoitteluun pitää tulla laatua. Ja harjoittella pitää läpi vuoden.

Kun Maria Ohisalo jää äitiyslomalle, olisi maakuntavaalien takia järkivihreälle, esim Krista Mikkoselle paikka ryhtyä uudeksi puheenjohtajaksi. Huonompi vaihtoehto on valita joku vassari sijaiseksi.

Sähköpotkulauta on moottorilla varustettu ajoneuvo, kuten sähköautokin. Jos ajat sähköautolla humalassa, olet rattijuoppo. Sähköpotkulaudalla humalassa ajava on vain pelkkä juoppo?

Suur-Saimaantie on pyöräilijöiden kannalta erittäin vaarallinen. Mäen takaa ylläri, turverekka ja pyörä. Arvaat, kuka on heikoilla. Kuukauden aikana kolme kuolemaa lähellä.

Mökkiläinen

Miksi Taipalsaaren hautausmaan kaikki roskikset on kerätty samaan läjään hautausmaan portille? Ei mitään järkeä!

Ollaaks me niin köyhiä vai saamattomia ettei kauppatorin musiikkiesiintyjille saada minkäänlaista sääsuojaa.

Sekatyömies

Miksi näiden koronapositiivisten nimiä ei voi julkistaa? Silloin ihmiset tietäisivät, ketä varoa. Tämä ei lopu koskaan, jos hoitamattomat saavat vapaasti levittää tautia. Myös "vaara ohi" -lista.

Lopettakaa! Ei riitä, että YLE Suomi lähettää urheilua tunnin välein aamuisin. Myös sen aamutoimittajat täyttävät lähetyksen jonkin lajin jauhamisella. Eikö enää muuta puhuttavaa ole?

Nautinnollista katsoa, miten keski-ikäiset pukumiehet hikoilevat kun nuoret naiset ovat laittaneet tuulemaan. Korona hoidettu loistavasti, sote maalissa ja talous porskuttaa. Peukutuksen paikka!