Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Eksoten testeissä todettu kolme uutta koronavirustapausta, THL:n tilastoissa Etelä-Karjalaan nollapäivä – Etelä-Karjalan tilannekuvaryhmä kokoontuu tänään

Etelä-Karjalassa ollaan toistaiseksi koronavirusepidemian perustasolla. Anu Kiljunen

Joonas Laine

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) koronatesteissä on tullut ilmi kolme uutta tartuntaa. Positiiviset tartunnat on merkattu maanantaille 5. heinäkuuta, jolloin otettiin kaikkiaan 272 koronatestiä.

Viime viikonlopun aikana Eksoten testeissä todettiin kolmen päivän aikana yhteensä 14 koronatapausta.

Etelä-Karjalan tilannekuvaryhmä kokoontuu tänään tiistaina päivittämään maakunnan koronatilannetta. Toistaiseksi koronavirusep​id​emia on Etelä-Karjalan alueella perustasolla. Epidemian kolme vaihetta ova​t ​perustaso​, kii​htymisvaihe ja leviämisvaihe.

Etelä-Karjalan tilannekuvaryhmä totesi edellisessä kokouksessaan 29. kesäkuuta epidemian olevan maakunnassa edelleen perustasolla, mutta tilanteen huononemiseen pitäisi toisaalta varautua delta-muunnoksen lisääntymisen takia.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) kuntakohtaisissa tilastoissa Etelä-Karjalaan ei merkattu yhtään tartuntaa. Maakunnan kokonaistartuntamäärä koronaepidemian aikana on tähän mennessä THL:n tilastoissa 1208 tartuntaa.

Koko Suomessa todettiin THL:n mukaan tiistaina 222 uutta koronatapausta.

Juttua muokattu 6.7.2021 kello 14.26: Lisätty THL:n tiedot.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka