Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Paikalliset ja Laineen Kasperi esiintyivät Linnoituksessa lauantaina – Katso tallenne livelähetyksestä täältä

Paikallisten Eino Poutiainen (vas.), Aapo Loimalahti ja Leevi Härkönen saavat rinnalleen vielä Rasmus Hjeltin ja Erik Toikan, kun nousevat keikkalavalle Linnoituksessa lauantaina. Janita Karra

Petteri Värtö

Suomen ensimmäinen hiilineutraali tapahtuma Uus Festivaali on parhaillaan menossa Lappeenrannan linnoituksessa. Festivaalin ohjelmistossa on sekä tiedeluentoja, taidetta että musiikkia.

Suurin osa tapahtuman musiikkitarjonnasta on tallenteita, mutta lauantai-iltana Linnoituksen festivaalialueella, Radiotalon viereisessä puistossa, neljä artistia esiintyy striimattavalla livekeikalla.

Esiintyjät ovat esiintymisjärjestyksessä lappeenrantalainen fiilistelyrockia soittava Paikalliset-yhtye, spoken word -artisti Ester Nuori Leppä, Jesse-yhtyeestä tunnetun Kalifornia-Keken uusi projekti Okei ja Skraidu, joka on lappeenrantalaislähtöisen rap-artistin Laineen Kasperin artistinimi omalle konemusiikkiprojektilleen.

Etelä-Saimaa lähettää kello 19 alkavan livekeikkojen spotin suorana verkkosivullaan. Sen ohella livestriimi on nähtävissä Uus Festivaalin omalla verkkosivulla ja Youtube-kanavalla.

Keikka-aikataulu on Paikalliset kello 19, Ester Nuori Leppä kello 20, Okei kello 21 ja Skraidu kello 22.

Katso Uus Festivaalin livekeikat suorana yllä olevasta videoikkunasta lauantaina kello 19 alkaen. Mikäli upotus ei näy, voit katsoa lähetyksen myös täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka