Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Useita huumausainerikoksia päätyi esitutkintaan poliisin tehostetussa katuvalvonnassa – Myös merkittävä määrä huumeita sekä muutama ase takavarikoitiin

Poliisi myös takavarikoi merkittävän määrän huumeita sekä muutamia aseita.

Kalle Sipiläinen

Useita huumausainerikoksia nousi esitutkintaan Kaakkois-Suomen poliisin kahden viikon aikana suorittaman tehostetun katuvalvonnan aikana.

Poliisin tiedotteen mukaan joukossa on useita törkeitä huumausainerikoksia, huumausainerikoksia sekä huumausaineiden käyttörikoksia.

Katuvalvonnan tuloksena poliisi takavarikoi yli 500 grammaa epäiltyä amfetamiinia, yli 200 Subutex-pilleriä, useita kannabisviljelmiä, yli 300 grammaa marihuanaa sekä vähäisen määrän kokaiinia ja huumaavia lääkkeitä. Katuvalvonnan yhteydessä poliisi myös takavarikoi kolme käsiasetta. Lisäksi paljastui rattijuopumuksia ja kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta.

Useita henkilöitä otettiin kiinni

Katuvalvonnan aikana suoritettiin useita henkilötarkastuksia, kotietsintöjä epäiltyjen asuntoihin ja paikanetsintöjä epäiltyjen käyttämiin ajoneuvoihin.

Valvonnan aikana kiinniotettiin huomattava määrä henkilöitä, joista osa oli myös pidätettynä. Katuvalvontaan liittyen on edelleen kaksi henkilöä pidätettynä ja yksi henkilö vangittuna.

Kaakkois-Suomen poliisi suoritti tehostettua huumausaineiden kenttävalvontaa poliisilaitoksen alueella toukokuun viikoilla 18 ja 19. Alue kattaa Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan.

Palvelut

Ruokapaikka