Poliisi tutkii useita varkauksia: Joutsenossa jäi kiinni asuntoon murtautunut, Rautjärvellä yksityisasunnosta vietiin satoja euroja rahaa, Lappeenrannassa lähti leikkimökistä aggregaatti ja U-palkki

Imatran Sotkulammella on murtauduttu vapaa-ajan asuntoon, mutta vielä ei tiedetä, onko jotain anastettu.

Poliisi tutkii eri puolilla Etelä-Karjalaa tapahtuneita varkauksia.

Tiistaina aamulla poliisi otti kiinni Joutsenon Aholassa asuntoon murtautuneen henkilön, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Asukas näki murron valvontakameroista ja ilmoitti tapahtumasta hätäkeskukseen. Poliisi tapasi epäillyn asunnosta ja tutkii tapausta törkeänä varkauden yrityksenä.

Myös Rautjärvellä on murtauduttu yksityisasuntoon. Asunnosta vietiin käteistä satojen eurojen edestä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena.

Imatran Sotkulammella on murtauduttu vapaa-ajan asuntoon maaliskuun ja toukokuun välisenä aikana. Vielä ei tiedetä, onko jotain anastettu. Tekoa tutkitaan varkautena.

Lappeenrannan Selkäharjussa on pihalla sijaitsevasta leikkimökistä viety aggregaatti sekä U-palkki tiistaina. Poliisi tutkii tätäkin varkautena.

Silminnäkijät tai muuten jotain näistä varkauksista ja varkauden yrityksistä tietävät voivat ilmoittaa havainnoistaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 029 541 455.

Poliisi muistuttaa, että asuntomurtoja voi estää lukitsemalla kaikki ovet ja ikkunat sekä käyttämällä turvalukkoa. Vara-avainta ei pidä pitää helpossa piilossa.

Myös pihan valaiseminen voi ehkäistä murtoja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka