Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Voisiko Uus-Lavolassa lopettaa ylinopeuden ajamisen ennenkuin jotain pahempaa sattuu

Kevättervedys Prisman henkilökunnalle! Myymälän muutosmyllerryksen keskellä jaksatte olla auttavaisia ja ystävällisiä. Kiitos!

Enemmistö suomalaisista kohdistaisi rokotukset mieluiten itselleen eli pääkaupunkiseudulle ja suuriin kaupunkeihin.

Parikkalassa ongelmia kunnassa, meniköhän Luumäen kunnanjohtajan valinta sekään nappiin? Onkos taustat kunnolla selvillä täälläkään?

Työttömyys noussut jo 16%. Eksote ei pysty maksamaan edes hoitajiensa palkkoja. Ja nyt vaatii ulkonaliikkumiskieltoa! Rohkeita päättäjiä..

Toiset yrittäjät näköjään tarvitsevat konsultin kertomaan, että firma ei tuota. Meillä vaimo osaa kertoa sen jos töistä tuo rahan sijaan vain terveisiä kotiin.

Luumäelle haettiinkin johtoon eläkevirkaa, noh leppoisestihan se sit menee 3 vuotta.

Etelä-Karjalassa tapahtuu kunnissa, kunnanjohtajat vaihtuu ja tuuli käy. Tuntuu siltä että johtajien valinnoissa ei tarkisteta taustoja, valitaan omaan "gööriin" sopiva, sitten peitellään epäonnistuneita valintoja. Kenen etu se on, puolueen?

Onko kunnanjohtajan valinnassa paras tähtäin eläkevirka?

Kiitos Savitaipaleen kunnan päättäjille Supanahon siistimisestä. Nyt alue on siistin näköinen ja viihtyisä. Turhat puunrojut on pois, ja vastaa nykyajan asumislähiötä.

Onnellinen kyläläinen

Me Pave Maijasen ikäiset tiedämme Paven olleen Lappeenrannasta. Nuoremmille täysin vieras.

Sirpa Minkkiseltä osuva kirjoitus yksin asuvien korkeista elinkustannuksista.

Perustuslakivaliokunta pitää asettaa edesvastuuseen satojen suomalaisten kuolemasta. Aina mennään puoluepolitiikka ja populismi edellä. Eikö poliitikkojen pitäisi yksimielisesti toimia kansalaisten hyväksi?

Voisiko Uus-Lavolassa pari autoa lopettaa ylinopeuden ajamisen ennenkuin jotain pahempaa sattuu. Aluenopeus 30km/h. Lapset kaivanut pyörät esiin, annetaan lapsille turvallinen kylä.

Jos kanavassa onnistuu joku vetämään itsensä niin nalkkiin, ettei pääse eteen, eikä taakse, tulee paikallinen isäntä zetorilla ja nykäisee paatin irti.

Karhusaari projekti kuolleena syntynyt ajatus, terasseja Satamanlahti puolillaan.

Kaupunkilainen