Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Menisinkö taksilla rokotukseen ja olisin muutaman päivän syömättä?

Asumisen onnellisuutta ja terveydellistä hyvinvointia lisäävät ehdottomasti kaikki kaupungin luonnonmukaiset puistoalueet. Varsinkin metsäiset, hyvin pienetkin! Niitä älkää hävittäkö!

Miksi ruokakaupoissa elintarvikkeet, mitkä ovat sydänystävällisiä, on sotkettu muiden elintarvikkeiden sekaan, että niitä on vaikea löytää. Parempaa tuotesijoittelun toivoo pallolaajennettu!

Eduskunnan tarkastusvaliokunta VTV sotkuineen on häpeällinen todiste talon sisäisestä mädännäisyydestä. Laitos on korruptoitunut organisaatio, jossa kaikki suojelevat toisiaan.

Vuokko Kupiaiselta hyvä kirjoitus, näin todellakin Australiassa!

Nyt kun tämä rantaraitti-hössötys jatkuu niin suunnitelkaa sitten muutaman kilometrin välein muutaman kymmenen auton parkkipaikka, että ihmiset pääsee harrastamaan liikuntaa. Mallia voitte ottaa "lentokentän ladulta".

Topi Toimeton ei ole perillä sotahistoriasta ja vertailu koronastrategiaan ontuu. Marski sijoitti joukkoja niin, että Kannakselle jäi puna-armeijan mentävä aukko.

Menisinkö taksilla rokotukseen ja olisin muutaman päivän syömättä?

Kokoomus voi ihan vapaasti aloittaa rokotteiden valmistuksen Orpon johdolla. Eipähän olisi eduskunnassa räksyttämässä.

Ehdotan, kun kaikki halukkaat Suomessa on saanut koronarokotteen, sitten lopetetaan koronaan liittyvät tiedotteet ja höpinä. Tämä tietoähky tappaa jos ei virus. Elämä on elämistä varten.