Lappeenrantalaiset ikämiehet saavat elämänsä polttoaineen liikunnasta ja ystävyydestä — "Kunnon kohottaminen on todella tärkeää, jos ajatellaan koko yhteiskunnan tulevaisuutta"

Lappeenrannan Urheilu-Miesten aikuisurheilijoiden jaoston jäsenet Pekka Lattu, Ossi Vilhu, Raimo Kietäväinen, Esko Huttunen Raimo Suominen ja Pauli Vehkjärvi (riman takana) eivät osaa kuvitella elämää ilman liikuntaa.

Treeneissä harjoitellaan mutta myös puhutaan kaikesta — kalajutuista lähtien. Lappeenrannan Urheilu-Miesten aikuisurheilijoiden jaoston jäsenten välillä vallitsee syvä ystävyys, ja osa harrastajista on urheillut yhdessä vuosikymmeniä. Tällä hetkellä jaoston ikäjakauma on huima: harrastajia on 35-vuotiaasta 87-vuotiaaseen. Yhdessä olo ja liikunnan ilo ovat seniori-ikäisille aikuisurheilijoille tärkeimmät syyt kokoontua urheilemaan. Ripaus kilpailuhenkisyyttä harrastajissa kuitenkin on, ja miehet kiertävät yleisurheilukilpailuja Suomessa ja osa jopa muualla maailmassa. — Kilpailu ei kuitenkaan ole meille se ykkösasia. Porukka on tärkeämpi. Paras hetki on se, kun harjoitusten jälkeen mennään porukalla kahville,Esko Huttunen kertoo.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi