Harapaisissa porisseet sinapit pääsivät yllättäen japanilaisen kauppajätin Mujin hyllyille — Marika Jaakkolan kastikkeille ja nekuille riittää kysyntää Suomessa, mutta miksi harva lappeenrantalainen tietää niistä?

Marika Jaakkola päätyi yrittäjäksi, koska vastaan tuli houkutteleva tarjous. Yrittäjyydestä hänellä ei ollut kauheasti tietoa ennen sitä. "Vaikka stressaan aika paljon asioista, olen myös rohkea." anu kiljunen

Kun kinuskikastike koskettaa kieltä, suuhun leviää ensin vahva suolainen maku. Toffeemainen makeus ja kermaisuus tulevat nopeasti perässä ja pehmentävät suolaisuutta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja