Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maaliskuussa kadonnutta imatralaisnaista ei ole löydetty – Aktiivista etsintää ei enää suoriteta: "Elossa löytyminen ei ole realistista"

Kadonneesta naisesta tehtiin varmoja havaintoja maanantaina 16. maaliskuuta kello 14.15 aikaan Saareksiinmäellä Portsillan alueella. Sen jälkeen uusia havaintoja ei ole tullut.

Maaliskuussa Imatralla kadonnutta noin 90-vuotiasta naista ei ole vieläkään löydetty, kertoo rikoskomisario Petri Korpisammal Kaakkois-Suomen poliisista.

Viimeiset etsinnät suoritettiin huhtikuussa.

– Aktiivista etsintää ei ole enää ollut, Korpisammal kertoo.

Kadonneesta naisesta tehtiin varmoja havaintoja maanantaina 16. maaliskuuta kello 14.15 aikaan Saareksiinmäellä Portsillan alueella.

Sen jälkeen uusia havaintoja ei ole tullut. Korpisammaleen mukaan kadonneet ihmiset löytyvät yleensä aina jollain aikavälillä, mutta menehtyneenä.

– Elossa löytyminen ei ole enää realistista, hän sanoo.

Nainen oli asioinut hieman ennen katoamistaan kello 14 aikaan Lappeentien K-marketissa. Nainen asui Korvenkannassa.

Kadonnut nainen on noin 150 senttimetriä pitkä ja hoikka. Yllään hänellä oli punainen talvitakki, mustat housut, mustat kengät, silmälasit, sekä mukana musta kauppakassi.

Naista etsittiin kevään aikana niin poliisikoiran voimin, droneilla, lentokoneella kuin maastoetsinnöin.