Lemiläisravintolalla oli käsissään kymmenen tonnia lihaa, kun koronasulku iski – Yrittäjäpariskunta toimi nopeasti ja lanseerasi kuivatun särän kauppoihin

Esko Hietaranta kääntelee kypsää särälihaa chilimarinadissa. Marinoinnin jälkeen liha kuivataan. Kai Skyttä

Koronapandemia tyhjensi lemiläisen Säräpirtin ravintolan varauskirjan maaliskuussa. Ravintola suljettiin maaliskuun puolivälin tienoilla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi