Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etelä-Karjalassa varmistui kolme uutta koronatartuntaa, THL kertoi Imatran tapausten nousseen 13:een

Eksoten mukaan Etelä-Karjalassa on nyt todettu yhteensä 91 koronatapausta.

Etelä-Karjalassa on varmistunut kolme uutta koronavirustartuntaa.

Yhteensä koronavirustartuntoja on todettu 91 kappaletta Etelä-Karjalassa, selviää Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) tiistaina päivitetystä tilannekuvasta.

Nyt varmistuneet positiiviset näytteet on otettu 1. ja 2. marraskuuta, kerrotaan koronavirustauti lukuina -taulukossa.

Sairaalahoidossa on koronaviruspotilas tai potilaita. Heitä on viisi tai vähemmän.

Eksote muistuttaa, että koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi pitäisi käsiä pestä usein tai käyttää käsihuuhdetta sekä pitää turvavälejä. Esimerkiksi kaupoissa, kauppakeskuksissa, joukkoliikenteessä muissa paikoissa, joissa ei voi pitää turvaväliä olisi hyvä käyttää kasvomaskia.

Imatralla 2 uutta koronatapausta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronakartan mukaan koronatartuntojen määrä Imatralla on nyt 13, kun luku eilen oli 11. Lappeenrannassa koronatapauksia on todettu 63.

THL:n mukaan Etelä-Karjalan koronatartuntojen määrä on 87. Ero Eksoten ja THL:n luvuissa voi johtua siitä, että THL:n tilastoihin tartunnat päivittyvät hitaasti. THL kirjaa tartunnat potilaan kotikunnan mukaan, kun Eksote kertoo kaikki Etelä-Karjalassa todetut tartunnat. Osa tartunnoista voi olla ulkopaikkakuntalaisten, jotka on testattu Etelä-Karjalassa.

Koko maassa 237 uutta tartuntaa

Suomessa raportoitiin tiistaina 237 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisen kahden viikon aikana Suomessa on vahvistettu yhteensä 2 788 tartuntaa, mikä on 132 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Silloin raportoitiin 2 920 tartuntaa.

Yhteensä Suomessa on vahvistettu 16 637 koronavirustartuntaa.

Päivitetty 3.11. kello 12.20: Lisätty THL:n luvut.