Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Miten voi syntyä 20 miljoonan laskutusvirhe?

Emämoka! Miten voi syntyä 20 miljoonan laskutusvirhe? Kuka kertoisi. "Kallion laskuoppi" on ollut hukassa. Tuolla rahalla olisi saanut muutaman hoitajan vanhustenhoitoon tai muutaman ympärivuorokautisen hoitopaikan.

Nyt se nähtiin. Rahat loppu kirjastolta, kun kaupunki käyttää rahaa huuhaa-tutkimuksiin toriareenan ympärillä. Ja sen kun piti olla sijoittajien pussista!

Pankaa hyvät ihmiset aurinkorasvaa naamaan ja menkää peiton alle odottamaan tammikuuta, jotta ette vahingossakaan saa aurinkoa.

Tehkää sisäliikuntahalli Leiriin, älkää pilatko kaupungin ainoaa kaunista sisääntuloväylää. Joka puolelta tullaan rautatiesillan alta. Kivenkatu oli alussa yksi monitoimiareenan kohteena Lappeenkadun lisäksi. Kivenkadulla iso alue pientä metsää ja hiekkakaivantoja, mitä siihen on suunnitteilla. Purettavia rakennuksia ym. Jotain liikuntapaikkoja myös tälle puolelle kaupunkia, keskustaan.

En ole äänestänyt eduskuntaan näyttelijöitä esittämään jotain näytelmää. Olen äänestänyt siinä uskossa, että edustajat hoitavat vakavasti ja vastuullisesti virkaansa Suomi-nimisessä tasavallassa.

Jos perussuomalaisten maahanmuuttoperiaatteita sisällytetään hallitusohjelmaan vastoin kansan enemmistön mielipiteitä, niin tilanne on järjetön. Tilanne ei vaikuta olevan Orpon hallussa ja uskottavuus murenee.

Tulipa hyvä mieli, kun luin artikkelin Noja-järjestyksenvalvojatoiminnasta ja Jose Saborit-Parjasesta. Konkreettista hyvää ruohonjuuritason tukea nuorille ja turvaa kaikille kauppakeskuksessa. Kiitos!

Uusi Kisapuiston jäähalli runsaine paikoitustiloineen on paljon parempi areena kuin kahden kilometrin päässä olevat areenat ikinä. Areenat ovat ratapihoilla. Jos Lappeenrannan keskusrautatieaseman ratapihalle tulisi areena, niin ei sitä kukaan vastustaisi. Mutta ne grynderien kerrostalot jäisivät rakentamatta... SaiPa voi perustaa vetykioskin kauppatorille. Sillä tienaa ympäri vuoden.

Ilmainen kahden tunnin pysäköinti kiekolla keskustassa on halvin ja nopein ja paras tapa lisätä liikkuvuutta keskustassa.

Tsemppiä Markkasen Jussille sinne uuteen toimeen SM-liigaan! Toivottavasti pääset eroon näitten kateellisten eteläkarjalaisten porukoitten halventavista puheista.