Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | No johan on ollut Eksotella kontrolli

Iltapäivälehden lööppi kirkui mustanaan "näin paljon vanhustenhoito maksaa". Ei tullut laskettua, mitä maksoi teidän koulutus ja päivähoidot ja muu ylläpito sinä 50 vuoden aikana, kun töissä olin ja veroja maksoin. Maksan edelleen, ja nyt on jo putkeen tullut yli 60 vuotta maksettua. On todella koulutus ja uhraukset menneet hukkaan. Eikö yhtään hävetä!

Poliisien viikonlopun nuorison mopedien tehotarkastus oli lähinnä tarkastuksen osalta vitsi. Jos olisi haluttu tehdä tehostettu tarkastus, niin olisi kannattanut mennä lauantai-iltana tarkastuskäynnille Terminaalikadun ja Pelkolankadun alueelle, johon oli kokoontunut mopopojat keulimaharjoitteluun, jolloin olisi voinut mopot kunnolla tarkastaa. Ainakin kaksisataa mopoa ajeli liikennesäännöistä piittaamatta Lauritsalassa.

Kyllä on tällä kaupungilla varaa maksaa tuon "lentokentän" toimimattomuudesta suuria summia ja samalla yrittää ahtaa keskustaan sen seitsemää urheiluhallia. Ottakaa jo ihmeessä tuo tyhjä aukea näiden hallien paikaksi ja tuottavaan käyttöön. Niinhän on lupaukset jo ennakkoon annettu ja yrittäjätkin on korvamerkitty taatun menestyksen tielle.

Vielä nyt tämäkin! Minkälaisia ihmisiä meillä oikein on tämän kunnan päättävissä elimissä? Mikähän taho nyt havittelee tuota kirjaston tonttia? Kuka uskoo, ettei kilpailutusta "vahingossa" teetetty? Kirjasto on meille monta kertaa tärkeämpi kuin joku urheiluhalli. Hallin rakentaminen jäihin. Eikö näistä lukuisista töppäyksistä kukaan joudu koskaan henkilökohtaiseen vastuuseen? Veronmaksajat kiittää.

Joitain tuntuu nyt jo pelottavan Pekka Haaviston suosio presidenttigallupeissa. Etsitään syitä vaikka mistä, syy taitaa kuitenkin olla pohjimmiltaan sukupuolinen suuntaus.

Juteltiin nuorison kanssa torista. Käymme kesällä aika usein, siellä ei ole mitään. Kerroin, että he puhuvat satamatorista. Kauppatori? Ai jaa, se... Eipä ole tullut pyörittyä.

Kenelle torin tulevaisuutta tehdään

"Kirjaston urakkaa ei ole kilpailutettu ennen kustannusten nousua, vaan se on kilpailutettu nyt." = Rakennustoimet on aloitettu ilman kilpailutusta. Tällaisen ammattitaidon omaavilta johtajilta perittävä kirjaston ylimääräiset väistötilakustannukset kaupungille.

Elokapina on turha joukko. Heidän takia vihreiden kannatus laskee ja heistä huolimatta lämpötila nousee yli 1,5 astetta. Teknologia ja sitä kehittävät yritykset pelastavat ilmaston. Fossiiliset alas, 90 prosenttia ja sademetsien hävitys seis, 10 prosenttia.

Pelkonen puhuu yleensä aina täyttä asiaa kritisoidessaan kaupunkimme keskustan tärväämistä.

No johan on ollut Eksotella kontrolli. Yli kahden miljoonan virhe kuukausitasolla laskutuksessa!? Eikö kenenkään talouspomon silmään ole käynyt moinen virhe... Kuukausi- tai edes vuositasolla. Kyllä havainto – "tässä luvussa täytyy olla virhe" – hälyttää, jos lukuja seuraa. Mutta liekö noudatettu sääntöä... Mie oon vaan täällä töissä.

Entinen talouspomo