Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kyllä kaupunkiin autot kuuluvat ja niiden lisäksi ihmiset

Rantakäärme on rauhoitettu ja vaaraton. Kuka törkimys ajoi käärmeen kuoliaaksi Pikisaaressa? Silläkin on oikeus elää!

Kaukaan koulun ikkunoissa on nähtävissä oppilaiden kauniita piirustuksia. Nyt Radio Suomen väki joukolla katsomaan, aina niin kovasti kaipaamianne kuvia.

Hiippakunta kyllä tarvitsee yhteistyökykyisen piispan, mutta ei joka suuntaan kumartavan ja huutoäänestykseen mukautuvan vaan suoraselkäisen, Raamatun sanaan pitäytyvän. Hänen tulee ohjata laumaansa oikeaan suuntaan. Eihän kirkko voi olla pelkkä yhteiskunnan vaihtelevia suuntauksia seuraileva laitos. Sillä on aivan oma missionsa.

Suomen presidentin virkaan ei ole vaatimuksena akateemista loppututkintoa. Presidentti valitaan suoralla kansanäänestyksellä.

Kun kahvin hinta nousi, korotettiin kuppiloissa kahvikupin hintaa, nyt kun kahvin hinta on tippunut, en ole huomannut yhtään hinnan alennusta kahvikupin hinnoissa. Hinnan alennusta odotellessa.

Klaus Pelkonen on näköjään unohtanut sen, että keskustan autioituminen alkoi, kun Kauppakatu suljettiin liikenteeltä. Suuri suunnitelma, johon käytiin ottamassa oppia ulkomaita myöten oli, että Lappeenrantaan tehtäisiin kävelykortteli. Pelkonen oli tuolloin kaupungin virkamies.

Kiitos Klaus Pelkonen hyvästä kommentista City. Kyllä kaupunkiin autot kuuluvat ja niiden lisäksi ihmiset. Lappeenrannan keskusta kuoli kun City kuoli. Ei sitä takaisin saada mutta voisi yrittää tehdä viihtyisämmäksi.