Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kisapuisto on ainut ja paras paikka hallille

Numeroiden opettelu ja tunnistaminen ennen kuntosalille menemistä on tärkeää, jotta osaisi laittaa levypainot takaisin omille paikoilleen numeroiden (paino) mukaisesti.

Nyt kun kaupunki todellakin näyttää purkavan mattolaiturin, niin myös huviveneily pitää siirtää viemäröityihin maa-altaisiin niin kuin mattojen pesukin, koska veneily todellakin saastuttaa vesistöä huomattavasti enemmän. Vai rajoittuuko vihreät uudistukset mattolaituriin? Logiikka ontuu todella pahasti.

Eiks sil arkkitehti Pimiällä oo muu tehtävää kun ettiä Saipalle uutta hallia keskustaan. Kisapuisto on ainut ja paras paikka hallille.

vode

Venäjän hyökkäys Ukrainaan hiipuu, kunhan banaanien, suklaan ja kaakaon vienti saadaan EU:n pakotelistalle!

Saipan uusi strategia? Vanha on ollut huono ja hallitus kelvoton, koska joukkue jäi viimeiseksi. Sitä ei paranna joku rakennusmöhkäle Lappeenrannan torilla. On tainnut peli unohtua johtajilta ja pelaajilta, kun ajatukset ovat olleet toisarvoisen pyörteissä. En mene katsomaan yhtään peliä toriareenaan. Eihän keskustassa ole edes ilmaisia parkkipaikkoja.

Kymmenien vuosien odotus on toteutunut. Koskaan enää yksin Venäjän uhkan edessä.

Ruotsi pika pikaa Natoon, koska ei ole nytkään reilua, että velkainen Suomi taas maksaa naapurin suojelusta. Velaton Ruotsi se taas säästää rahaa ja mitenkä kauan.

Kaikille eduskuntaan valituille pitäisi olla velvoite tutustua sairaanhoitajien työhön. Yksi aamu-, ilta- ja yövuoro. Se toisi näkökulman mitä hoitajien työ todellisuudessa on.