Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mitä järkeä siirtää Marian aukiolle kun siellä ei ole tilaa pysäköintipaikoille

Yle-Kaakkois-Suomen yhteislähetys kattaa koko Kaakkois-Suomen, paitsi ei Etelä-Karjalaa.

Ei ole onneksi pakko katsoa ohjelmaa, mikä ei miellytä alkaa tuota Katajaakin tulla aivan tarpeeksi

Saastuttaja maksaa, myös metsässä?

Törkeän ajattelematonta metsän kaatoa Ruoholammen Vahvainmäessä 29.03! Pikkulintujen ja oravien ruokintapaikkana sekä suoja ja maisemapuuna toiminut kuusi kaadettiin ilman minkäänlaista metsänhoidon listatarvetta. Tietysti kaupunki tekee metsilleen mitä haluaa, mutta kannattais ehkä vähän ajatella asukkaitakin.

Petteri Orvon kädenojennus suomalaiselle työtätekevälle on vitsi. Jaksaa jankuttaa vuodesta toiseen samaa hölynpölyä. Yrittää tavallisten palkansaajien ääniä kalastella. Minne jäi Sari Sairaanhoitajat ym. kun olisi ollut mahdollisuus tehdä jotain ollessaan hallituksessa. Turha nostaa kissan häntää, että saivat Suomen nousuun, koska viisaat talousihmiset ovat kumonneet sen. Koko maailmassa tapahtui sama juttu vai johtuiko sekin Sipilän ja Orvon erinomaisuudesta.

Mitä järkeä siirtää Marian aukiolle kun siellä ei ole tilaa pysäköintipaikoille. Pysäköintipaikkojen puutteella se keskusta on autioitettu.

Terhi Suni huolissaan mahd. liikuntahallin maiseman pilaamisesta. Meillä jotka asumme kauppatorin alueella huoli todellinen. Halli on kerrostalon korkuinen. Pimentäisi asunnot ja maisemana hallin seinä.

LPR:n keskusta alkaa muistuttamaan "teollisuushallialuetta" pömpeleineen ja hallikolosseineen, kyseiset kompleksit kuuluu keskustan laidoille ei ydinkeskustaan!

Yritysvastainen punavihreä eli ruskea hallitus ei myöntänyt jääpallohallille valtion tukea. Toivoa sopii, että seuraava hallitus on viisaampi eikä ideologian sumentama.

Sisähallin saamat valtiontuet valuvat tekonurmen siirtoon. Ensin kaadetaan arboretumin puita, sitten tyhmästi siirretään tekonurmi, jota ei talvella enää edes lämmitetä. Sitten kenkälusikalla rakennetaan sisähalli, jonka toimintoja on jouduttu muuttamaan, kun ei mahdu. Missä parkkipaikat? Eikö tyhmyyttä voisi vielä korjata? Haloo!

Matonpesu halkosaaressa estettiin turvallisuuteen vedoten. Eiköhän tieliikennelaista löydy pykälä jolla L:rannan huonokuntoisilla ja hoitamattomilla kaduilla liikkuminen voitaisiin kieltää yleiseen turvallisuuteen vedoten. Samalla ihmisiä kehoitettaisiin pysymään kotona.

Matonpesupaikkoja suunniteltaessa pitäisi ottaa oppia Ruokolahdelta, jossa pesuvedet eivät Saimaata saastuta.

Kepun Karhu,ei maaseudun ahdinko parane, kun näin ennen vaaleja vain muistetaan meitä maatalousyrittäjiä. Ei puheet vaan teot hyvä Jari!