Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Eikös lentokentän pääty olisi oiva paikka jääareenalle

Mattolaiturin purkaminen on typerin päätös päättäjillä! Kulttuuria tuhotaan! Turistit pysähtyivät aina kuvaamaan matonpesua! Olisi ollut hienoa mainosta esim. matka-esitteissä!

Lopultakin järkiajatuksia. Kauppatori Marianaukiolle ja kauppahalli siihen viereen Oleksinkin yhteyteen.

Eikös lentokentän pääty olisi oiva paikka jääareenalle ei tarvitsisi purkaa mitään pois lopulle kentälle, voisi laittaa aurinkopaneelit, saisi halli lähivirtaa eikä kaupungin tarvitsisi enää laittaa miljoonia turhan kentän ylläpitoon.

TK

YLE on peloissaan oikeistopuolueiden vaalimenestyksestä, koska se tietäisi YLEn budjetin kohtuullistamista. Siksi punavihreän (siis ruskean) ideologian levittämiseen on vaalien alla panostettu, mikä näkyy esille otettavissa teemoissa ja raatien ns. asiantuntijoiden valinnoissa.

Nyt kun on saatu mattolaiturit pois kaupunginlahdelta niin myös venelaiturit pois, saastuttaa enemmän.

Jos ja kun oikeat arvot omaava parlamenttiehdokkaasi tulee valituksi, on hyvä muistaa, että nuo arvot vaihtuu puoluejohdon arvoihin jo eduskuntatalon rappuja noustessa. Edustaja huomaa pian olevansa ryhmässään ns, " postimerkinnuolijan" asemassa. Tärkein tehtävä on toimia unilukkarina. Herätellä puoluetoverit päivätorkuilta äänestämään ryhmäkurin mukaisesti. Niin ne arvot. Niihin palataan neljän vuoden kuluttua.

Minä, vanhus harmajapää, kävelin Bilteman myymälästä 1,5 km loskaista tietä, ennenkuin löytyi ensimmäinen tuoli, missä levähtää. Biltemassa kuulemma remontti.

Helsinki istuttaa Espalle palmuja ja tuhansia kasveja kaupunkilaisten iloksi. Lappeenranta kaataa Koulukadun puut ja aikoo pystyttää urheilutalon kauniille puistoalueelle osaksi arboretumia, kirsikkapuiston viereen. Kuka meillä suunnitelmia tehtailee ja päätöksiä tekee?

Näyttää siltä, että Lappeenrannassa tehdään kaupunkikuvasuunnitelmia ja päätöksiä sillä silmällä, että ei se mitään jos tulee susi, 30 vuoden päästä tulee puskutraktori ja sutta ei enää ole.

Taas on löytynyt tuollainen Holma huolestuttavan moniin TV-esiintymisiin.

Eiväthän kaikki kaupungin päättäjät ole suinkaan näitä junan tuomia, joten teidän on aika vetää jarrua tälle toriareenahullutukselle ja sisähallin sijoituspaikalle! Kummassakaan ei ole kuunneltu asukkaiden tahtoa.

Kaksi loistavaa mielipidettä 28.3.2023 lehdessä. Poliittinen päätöksenteko hukassa, kirjoittaa Aija Käkelä-Laine ja Metsien hiilinielu ei ole romahtanut Seppo Vuokko.

Ilmastopääkaupunki? Höpö, höpö: saastuttavaa lentoliikennettä tuetaan, mutta puhtaan maalämmön rakentaminen on kielletty suuressa osassa kaupunkia.

Polttopuun ostajalle tiedoksi. Kyllä varmasti saat kuitin kun olet valmis maksamaan puun hinnan lisäksi 30% myyntiveroa ja 24% ALVn niin kuin laki on.

Pähkähullu Areena-hanke on laitettava heti jäihin. Mistä kaupunki ottaa rahat yli 500 maanalaiseen pysäköintipaikkaan?

Soiden ennallistaminen vähentää metsiä. Turpeen noston kieltäminen on lisännyt hakkuita polttoaineeksi. Lahoavat aarniometsät ovat päästölähde. Kadulla istuskelijat ovat todellinen uhka meidän hiilinieluille. Suo siellä, vetelä täällä.

Kukaan ei vastusta Sisähallin rakentamista. Paikka on ongelma. Miksi ei rakenneta Kimpisen alakentälle?

Terhi Suni huolissaan mahd. liikuntahallin maiseman pilaamisesta. Meillä jotka asumme kauppatorin alueella huoli todellinen. Halli on kerrostalon korkuinen. Pimentäisi asunnot ja maisemana hallin seinä.

Ensin lunastettiin jäähalli joka olisi mennyt konkurssiin, nyt vanhustentuki konkurssiin. Velat jäi kunnalle. Joko on alkanut Savitaipaleen alasajo?

Mikä Lappeenrantaa riivaa. Muualla tehtäisiin Halkosaareen uusi, tähän hetkeen sopiva, virkistymislaituri. Sehän olisi oikea turistirysä ja houkutin Saimaan äärelle. Minkälaisia ihmisiä siellä pöytien takana istuu meidän kaupungin parhaaksi?

Runsas lumi tuo iloa mutta harmejakin: postilaatikkoa postinjakajan voi olla vaikea täyttää ja asiakkaan yleisen tienvarren lootaansa turvallisesti käyttää.

Ratikka Lappeenrantaan. Ehdottomasti.

Kiitos hoitotyön lähiesihenkilöitä koskevasta kirjoituksesta. Juuri noin asiat ovat. Arvostuksen puute näkyy kaikessa, ei pelkästään palkassa. Hiljaisen tiedon siirtämistä tuleville esihenkilöille ei pidetä tarpeellisena, koska uudet tuulet puhaltaa.

Ei riitä Lappeenrannassa nykyiseen pimiään aikaan 70-vuotinen aktiivinen käyttöaika perinnekulttuuriajaksi mattolaiturille! Samaan tuhottavaan kategoriaan vaan kaupunkipuiden ja arboreturin kanssa...ja ainakin buumerit kiroo.