Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Etelä-Karjala on yhtä suurta hakkuuaukkoa ja taimikkoa

Sanna Marin kun tuntee EU kuviot, hän voisi tehdä historiaa ja lopettaa kellojen siirtelyt. Kansa muistaisi ikuisesti yli puoluerajojen.

Autoilijat hei, se 6:lla alkava numero Reunakadun varressa ei ole nopeusrajoitus.

Suomen metsänhoito on metsäyhtiöiden etuja ajavaa, ja jos sitä ehdotetaan kehitettävän, alkaa älämölö. Se kertoo, että on oma lehmä ojassa. Metsän omistajat vaan tyytyväisenä myötäilevät mukana ja vaihtavat puunsa uuteen mersuun. Etelä-Karjala on yhtä suurta hakkuuaukkoa ja taimikkoa.

Ihmisen hyvinvointiin kuuluu kulttuuri kaikin puolin. Niin myös koirien ja kissojen pitäminen lemmikkeinä. Perussuomalaisten Purra laittaisi varmaan hyvinvointiin vaikuttavat eläimet suurelle verolle.

Onko Pimiälle ym henkilöille tullut mieleen jäähallin väkisin torille saamisessa Kievarinkatu 1:n asukkaiden asumisviihtyvyys? Rakennus peittäisi kaiken näkyvyyden ja pimentäisi asunnot. Etsikää siinä tapauksessa asukkaille keskustasta uudet vastaavat asunnot. Nyt jäitä hattuun ja jäähalli Kisapuistoon, minne se kuuluukin. Kaupunkia tuhottu jo tarpeeksi.

Kiitokset Reijo Hirvoselle (25.3. ES) eläkejärjestelmää koskevasta mielipiteestä. Tein töitä, josta en saanut eläkettä ja nyt vähäistä eläkettäni leikataan ja verotetaan törkeästi. Työvuosia 60 vuotta, joten törkeä rökittäminen riittää.

Mitä yhteistä on siittiösoluilla ja poliitikoilla? Vain yksi miljoonasta tekee jotain hyödyllistä.

Hyvin kirjoitettu metsien hiilinielusta ES:ssa. Samaan aikaan Kuumissa joku kirjoittaa maailman pelastuvan muutaman vanhan männyn kautta ns. arboretumissa. Lopetetaanko liikunta ja eletään Kehä Kolmosen sisäpiirien opeilla?

Kiitos Aija - hyvä mielipidekirjoitus 28.3. ES:ssa. Lappeenranta on suuruudenhullu pikkukaupunki, ja päättäjät sen mukaisia.

Eiköhän tuo Veitola ole jo näyttäytynyt tarpeellisen kauan.