Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vieläkö joku haikailee Kauppatorille jääkiekkokaukaloa?

Maailman ilmatieteenlaitoksen pääsihteeri Petteri Taalas kertoi Ylen lauantaiaamussa, että ilmastotaistelussa fossiiliset polttoaineet on 90%, sademetsät 10%. Suomen metsät on viiden vuoden aikana 2015-2020 kasvaneet. Sen osoittaa Nasan kuvaukset. Nuori kasvava metsä sitoo hiiltä, vanhenevan kasvu hidastuu. Suomi on fossiilisten vähentämisessä kolmannella tilalla maailmassa. Asiat on hyvällä tolalla. Ihmisiä ei pidä turhaan ahdistaa.

Lappeenrannan poliitikot ja virkamiehet eivät edistä hyvää. Jääpallohallin valtionapu tökkii koska hankkeiden priorisointi ministeriöön tökkii. Entäs Karhusaaren kehittäminen; meneekö infraan vielä montakin vuotta? Norppanäyttelyn tilalle tuotiin oma toimisto satamaan. Sisähalli aiotaan rakentaa Arboretumiin, koska Kimpisen alakenttä ei kelpaa...

Vieläkö joku haikailee Kauppatorille jääkiekkokaukaloa?

Mistä johtuu, että polttopuukauppiaalta on vaikea saada kuitti ostetuista puista?

Sally Leskinen, toivon, että julkaiset EKHVA:n ministeriölle antamasta selvityksestä. Erikoisesti kiinnostaa linjaukset priorisoinneista.

Taisi meidän pääministeri saada aikaan kansainvälisen selkkauksen lupailemalla Hornetteja Ukrainaan. Kyllä se Siperia Marininkin opettaa.

Stoppi Suomen viherhumpalle. Lappeenrannassa vihreät voisi keskittyä Arboretumin pelastamiseen.

Joulukoppeja voisi hyödyntää vaalikoppeinakin kuten Helsingin Senaatintorilla. Vähän eloa torille! Ehdokkaat vuorotellen päivystämään puolueensa kopille.

Nyt kun länteen sitoudutaan on entistä tärkeämpää opiskella useita kieliä. Ruotsin osaaminen ei estä ranskan osaamista

Ei riskialtista pienydinvoimalaa tiheästi asutulle länsialueelle!

Asukas