Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Platanin talo purettava ja lisäkaista Oikokadule meneville!

Mitran hallituksen potkut oli oikea teko ja osoittaa, että yritystoiminta ei ole poliitikkojen hommaa. Entäs Suomen hoito?

Vihreät voivat vielä pelastaa arboretumin puut. Köyttäkää joka puuhun ihminen kettingillä kiinni, niin silloin puut säilyvät. Onhan tämä teidän mielestä vihreä kaupunki?

Lappeenrannan kaupunginorkesteri on huippukunnossa. Huikeita soittajia! Tätä lisää, kiitos!

Platanin talo purettava ja lisäkaista Oikokadule meneville!

Ensin v. 2021 kaupunki mainostaa isosti vihreää keskustaa, mm. Koulukadun puut säilyvät. 2022 kaikessa hiljaisuudessa valmistellaan puiden poistoa. Nyt piiloudutaan pykälien taakse, kun päätös tehty. Pelkkää pajunköyttäkö meille syötetään? Luottamus Pimiän sakkiin on mennyt, samoin tuulessa heiluvaan kaupunkikehityslautakuntaan.

Jos minun pitäisi lauantaina valita, menenkö katsomaan naapurikaupungin joukkueen peliä Kisapuistoon vai oman kaupungin joukkueen mahdollista ratkaisuottelua urheilutalolla, ei valinta ole vaikea. Kyllä se urheilutalolle tie veisi.

En ymmärrä joidenkin intohimoa pestä likaiset mattonsa Saimaassa, josta otetaan kaupunkilaisten vesijohtovesi.

Lappeenrannan kaupunginarkkitehti joukkoineen ei ainakaan ole sitoutunut Meijän City hankkeen kohdan Viihtymisen ja olemisen toteuttamiseen tai ainakin se on päässyt pahasti vinksahtamaan.

Entinen liberaali sivistyspuolue kokoomus on vaipumassa persujen pelossa äärioikeistoon, toivottavasti äänestäjät huomaavat sen ajoissa.

Suuri kiitos Mute- painikkeen keksijälle. Sillä on ollut paljon käyttöä Ylen vaalikeskustelun, eikun päälle puhumisen ja - huutamisen ohittamisessa.

Perussuomalaisten Riikka Purra ilmoitti, että kulttuuri on luksuspalvelu. Käsittämätön mielipide! Kirjastot, kaikenlaiset konsertit, elokuvat, teatteri.

Äänestäjät , ei huolta pääministeri Marin osaa hoitaa kaikki asiat!

Marinin hallituksella koronakriisi, Venäjän verinen sota, superinflaatio, energiakriisi. Vanhasen ja Sipilän hallitukset piipahduksia Puuhamaassa ja Lintsillä.

Nuorissa on Suomen tulevaisuus. Siksi on vaikea ymmärtää, että äänestämällä perussuomalaisia nuoret tuhoavat omaa tulevaisuuttaan. Luonto on pelastettava viivyttelemättä, nyt on tosi kyseessä.

Miksi vihervasemmisto ei näe, että meillä on 8–10 vuoden päästä läjäpäin akkunsa loppuun ajettuja, arvottomia hybridi- sähköautoja?

Ja taas viedään tunti yöunista! Käsittämättömän lammasmaisesti olemme sietäneet tätä hyödytöntä ja terveyttä haittaavaa kellonsiirtelyä jo yli 40 vuotta. Pallo EU:lla, mutta asia ei etene, koska putkahti tärkeämpää käsiteltävää.

Hoitotyön johtavat henkilöt: laskeutukaa alas torneistanne ja katsokaa hoitotyön tekijöitä exel-taulukoittenne sijaan. Hoitajia ei tule alalle lisää vuosiin. Vähentäkää potilaspaikkoja, jotta vielä alalla olevat pystyisivät tekemään työnsä niin hyvin, että potilaat saisivat ansaitsemansa hyvän hoidon ja pikaisen toipumisen.

Kyllä se Yhdysvalloissa jaettu kunniatohtorin arvo ois kuulunut Krista Kiurulle korona asioiden suhteen paremmin kuin Marinille. Krista sentään vaati rokotussuojaa kansalaisille toisin ku Marin, joka oli vain ku kumileimasin tuossa asiassa.

No nyt tuntuu todella turvalliselta tämä kotimaan puolustus! Näiden miespuolisten päättäjien huoli ei suinkaan ole siinä, että Hornet-vanhukset voisi luovuttaa, vaan ongelma on siinä, että "akat" tulevat tontille. Ihmetyttää suuresti, että kunnon keskustelua ei saada aikaan, vaan pyritään kaikin keinoin upottamaan vahvan naisen avaama keskustelu, kun ei itse hokannut tehdä aloitetta.

Käykää nyt ihmeessä ihmiset äänestämässä, koska emme kai suinkaan halua mitään some-hallitusta. Noissa vapaissa kommenteissa voi puhua pehmeitä ja provosoivasti, mutta mitä tapahtuukaan, kun vastuu painaa harteilla. Saatteko todella sitä mitä tilaatte?