Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Imatralla kiehuu ja kuohuu jatkuvasti. Ensin kaupunginjohtajasotkut, nyt hallituksen kokoukseen pitää tuomareiden kanssa saapua

Keväisen iloinen kiitos sinulle, joka aurasit tämän viikon tiistaina klo 12–13 välisenä aikana Peltolankadulla. Yhtään aurauspenkkaa ei ollut jätetty parkkipaikkojen eikä pihateitten eteen vaan kaikki siistitty! Tosi ammattimaista.

Kiitos Pertti Ruohonen kolumnistasi sunnuntaina 19.3. Juuri samoihin "älyttömyyksiin ja mielettömyyksiin" olen ärtynyt nykyisessä kielenkäytössä. Miten on niin vaikeaa sanoa, että joku asia on vaikea? Eivätkö nyky ihmiset kestä enää "vaikeuksia", vai mistä on kysymys? Täällä Itä-Suomessa haastaminen on puhumista, eikä se ole karjalaiselle vaikeaa!

Jos YLE Lappeenrannan ohjelmat eivät nykyisin tule Kotkasta, niin sitten ne tulevat Kouvolasta, ihmettelen

Hyvinvointialueen Sally; jos ihminen epätoivoisesti etsii apua vaivoihinsa soittamalla lääkärin apua niin kauan, kunnes apu löytyy niin sinusta kyseessä on häiriökysyntään kuuluva käytös! On meillä hyvinvointiasiat mallillaan...

Lentäjä-Tomppa, jätä pliis Imatran valtuusto rauhaan. Tee politiikkaa siellä missä asutkin, Lappeenrannassa tai Ruokolahdella

Kuinka voisimme lyhentää nuorten koulutusaikaa: mm lukio ja ammatillinen koulutus kaksivuotiseksi. Kuinka voisimme lyhentää työikäisten työttömyysaikoja, lyhentää ikäihmisten pitkäaikaishoidon kestoa.. Nämä kaikki on mahdollista, jos me kaikenikäiset otamme vastuuta niiden toteuttamiseksi.

Nyt on polttoaineiden hinnat vähän laskeneet. Johtuu siitä, kun kansanedustajat ajavat paljon vaalien alla ja niillä ei ole varaa ostaa kallista polttoainetta. Vaalit kun ovat ohi, niin hinnat nousevat.

Ukkeli maalta

Alle 18-vuotiaiden varjoäänestyksessä äänensä antoi yli 90 000 nuorta. Muutamaa heistä haastateltiin. He kaikki pitivät puolueen valinnassa tärkeimpinä asioina luonnosta huolehtimista ja nuorten huomioon ottamista päätöksenteossa. Näiden perusteella parhaaksi puolueeksi valikoitui Perussuomalaiset.

Äänestäjä

Hoiva-alan vetovoima ei todellakaan parane sillä, että tänne tulee kouluttamattomia ja kielitaidottomia 'apukäsiä'. Vanhusten hoito kriisiytyy entisestään. Tänne tarvitaan osaajia, ei sosiaalituettua halpatyövoimaa. Nykymeno on tiensä päässä ja kestämätön yhtälö.

Kovasti sitä feminismiä hehkutetaan, mutta pitäisi muistaa myös käytös. Hitonmoista huutamista.

Vielä ollaan kaukana Terminaattorista ja Cyberdynesta (toivottavasti), mutta teköalystä intoilu johtaa vääjäämättä itseoppiviin ja itsenäistyviin järjestelmiin.

Kiinan presidentti syväluotasi Putinin tilan ja ajatukset ensin neljän ja puolen tunnin epävirallisilla neuvotteluilla. Viralliset neuvottelut oli teatteria. Perästä kuuluu. Putin on kansainvälisen tuomioistuimen toimesta julistettu pidätettäväksi sotarikoksista Ukrainassa.

Mikä ihme on tuo kokkareiden mantra velan perinnöllä. Tämä kasvava sukupolvi on saanut jo kaiken valmiina. Miksi heistä ei olisi sen velan maksajia, mitä jälkeemme mahdollisesti tulee jäämään. Velkarahoilla on ylläpidetty tätä hyvinvointivaltiota ja hyvältä on elintaso maistunut. Suomi on väestököyhä maa ja meillä liian vähän veronmaksajia, jolloin joudumme nyt ja aina rahoittamaan hyvinvointiamme velkarahalla. Tulevat joutuvat tekemään päätöksen joko syntyvyyttä kasvattamalla tai työperäisellä maahanmuutolla.

Tiistaina piti olla TV1:llä puheenjohtajien eduskuntavaalikeskustelu, mutta sehän meni huutokilpailuksi! Kisan voittivat ylivoimaisesti Riikka ja Sanna Petterin pidellessä lähinnä korviaan kailotusta kuunnellessaan. Mutta onneksi vaaleja ei voiteta huutamalla etenkään toisten puheenvuorolla! Hävettää huutajien puolesta!

Sanna Marin on jyräävä johtaja. Ei edes kuuntele muita. Tähänkö ollaan menossa?

Älä urputa, äänestä!

Harri-Vaari

Imatralla kiehuu ja kuohuu jatkuvasti. Ensin kaupunginjohtajasotkut, nyt hallituksen kokoukseen pitää tuomareiden kanssa saapua. Uimahallin sijainti kuumentaa tunteet, kun asiassa halutaankin perusteellisia selvityksiä. Pidä Emilio pintasi, olet hallin käyttäjien puolella.