Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Jättäkää Koulukadun puut rauhaan

Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee; toivotaan Saipalle onnea ja menestystä ensi kaudelle.

Lopettakaa tuo SaiPan mollaaminen, kaikista ei ole edes valmentajaksi. Tsemppiä SaiPa!

Kaikki media syyllistää työntekijöitä, miten lakot vaikuttaa tavallisten ihmisten arkeen. Pitää muistaa että niissä neuvotteluissa on kaksi osapuolta. Pitäisikö myös työnantajia syyllistää, kun ei päästä sopimukseen.

Jättäkää Koulukadun puut rauhaan. Älkääkä ainakaan vaasien kujaa tehkö, mitä suunniteltu. Nyt kadun vartta voi vielä kulkea nauttien vihreydestä – liikenteestä, pölystä ja melusta huolimatta.

iäkäs kulkija

Onko mitään järkeä sijoittaa vanhoja ja osittain heikosti liikkuvia vanhuksia noihin keskustan torneihin. Eikö nämä henkilöt ole muutenkin jo yksinäisiä ja näin eristettynä kaikinpuolin enemmän yksinäisiä. Sieltä taivaanpankolta ei paljonkaan elollista liikettä näy!

Kyllä nyt on niin että työssä uupuu. No nyt se jatkuu myös eläkkeellä.

Maanantain (20.3.2023) ES:n sisällön perusteella on syytä epäillä, että vasemmisto on tehty lehden toimituksessa vallankaappauksen?

On se hyvä että veturi miehet on lakossa, saa toistenkin alan duunaritkin kokea mitä lakko vaikuttaa muihin kansalaisiin, kun lakoilla keikitään nykymaailman tilanteessa ja hyvinvointi-Suomessa.

9 puheenjohtajaa oli Tv-vaalistartissa. Hyvä, loistavaa naiset keskusteluissa, mutta kahdesta miehestä ei ollut mihinkään.

Eikö Ylen ja MTV:n vaalitenteissä pitäisi olla sukupuolikiintiöt? Nyt 7 naista ja 2 orpoa. Vähemmistösukupuolta kuuluisi olla 4!

Miten kauan tämä holtiton hintojen nostelu saa meillä jatkua. Kohta ollaan kaikki sossun luukulla, kun tili eikä eläke enää riitä kuin pariksi viikoksi ruokakauppaan! Eikö ole saatavilla korotuksille mitään rajaa?

Tein ansiokkaan ja uhrautuvan työuran lähes 50 v. Pidin todella työstäni ja myös kohdalleni osuneet esimiehet arvostivat panostani. Nyt eläkkeellä (15 v.) sain ensimmäisen kunnon korotuksen eläkkeeseen, mutta tämä inflaatio syö sen minun sijastani. Selkäpiitä karmii kun kuulee, että meitä aiotaan rangaista pakollisesta velkaantumisesta! Luulisi, että nykysukupolvi olisi kiitollinen saamistaan edellytyksistä!

Jos Venäjä uhkaa Suomea, lähetämme Marinin etulinjaan selvittämään asiaa Putinin kanssa. Venäjä on aina rajanaapuri, sitä ei Marinkaan voi muuttaa. Tolkkua puheisiin.

Kiitos Pekka Kauppinen mielipidekirjoituksesta. Olen täysin samaa mieltä!

Kaupunkimme on pieni itäsuomalainen asuinyhteisö. Tästä on ihan turhaa repiä mitään suurta metropolia. Voluumit pitäisi olla ihan toista luokkaa. Hyvinvointiin riittää kyllä tukeva työpaikka ja kohtuullinen arki sen ympärille. Kyllä sielua kylmää katsella, miten kaupunkimme keskusta on jo pilattu ja lisää on luvassa. Keskustassa tulee käytyä vain ihan pakon edessä ja kiire on pois. Itsellennekö tämän kivikylän teitte?

Rakennetaan areena Joutsenoon, betonikin tulee ihan vierestä. Kun junantuomien LPR pakkoliitetään Imatraan, niin harmaa hirvitys on keskellä kaupunkia. Pelastetaan täällä, mitä vielä ei ole tuhottu.

Myös Saipan yksi strateginen riski on se, että pelaajahankinnat epäonnistuvat. Hankinnat pitäisi toteuttaa uuden päävalmentajan näkemysten mukaan ja tietysti seuran resurssien puitteissa. Riskiä lisää se, jos toimitusjohtaja häärää liiaksi myös pelaajahankintojen parissa. Päävalmentaja ei voi onnistua ilman riittävän tasokkaita pelaajia.

Marin ja Ohisalo, menkää Kaakkois-Aasiaan, Kiina, Intia ym. väkirikkaat maat, pitämään ilmastopuheita. Vain menolippu.

puhtaan ilmapiirin puolesta