Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kukaan ei vastusta sisähallin rakentamista. Paikka on ongelma. Valintakriteerit ja painoarvot kaipaavat tuuletuksen

Arvoisat Nato-päättäjät sun muut politikot! Lopettakaa se Ruotsi voivottelu! Heidän pitää nyt hoitaa oma tontti, niin et kelpaavat Natoon! Tää oma anomus nyt maaliin, niin ei ole uhkaa kymmeniin vuosiin kenellekkään!

Onko pakko vääntää väkisin alimittainen urheiluhalli amiksen monttuun . Kansainväliset mitat täyttävät halli mahtuu vaikka purettavan palolaitoksen tontille tai muualle. Ottakaa esimerkkiä vaikka Oulu-hallista.

Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa yhdessä hallituksen kanssa, mutta pressa ei johda pääministerin aivotoimintaa siitä, millaisia keskusteluja Marin haluaa ja myös saa avata käytäväksi Suomessa. Kaikkoset, Orpot, Aaltolat ym. ovat sitä mieltä, että naiset vaietkoot, he hoitavat asiat. Hävetkää!

Mielipiteet Arboretumin tuhoamisesta osoitteeseen "info@europeangreencapital.eu".

Nyt Maasotakoululle tulee kiire pystyttää uusi lipputanko Nato-lippua varten. Kuten Virossa Nato-lippu liehuu kaikkien puolustuslaitoksen toimipisteiden edustalla. Taitaa koskea myös Vekarajärveä.

RAU:n edustajisto päätti hylätä sovun äänin 38–33. Enemmistö käveli hallituksen ja puheenjohtajan yli. He tietävät, että lakolla ei saavuteta mitään, AKT ei saavuttanut satamissa eikä Paperiliitto UPM:n tehtailla viime keväänä. Lakko on periaatteellinen. Veturimiesten keskimääräinen palkka on 5000 euroa kuussa.

Kukaan ei vastusta sisähallin rakentamista. Paikka on ongelma. Valintakriteerit ja painoarvot kaipaavat tuuletuksen. Kimpiseen ei kuulemma saa kaukolämpöä? Entä maalämpö ja aurinkoenergia? Parin koulun "läheisyys" ei ole kestävä väite sekään. Entä muut koulut ja mikä on lähellä? Viereistä keinonurmea ei enää lämmitetä talvella. Se on vääristynyt valintaperuste.

Silmät ulos pullistuneina huutaminen ja toisten haukkuminen on keino peittää omia puutteita. Usein sanomaan liitetään vielä valheellisia väittämiä. Vaalikone tarjoaa samanmieliset. Perusta faktaan, miten asiat oikeasti on. Ajattele ihan ite.

Mitkä hiton vaalimainokset? Joutsenon keskustassa ei näy ainoatakaan, ja ennakkoäänestys lähestyy, kyllä ne ennenvanhaan olivat ajoissa.

Eräs pienpuolueen ehdokas peloittelee, jos Suomi liittyy Natoon, sijoitetaan Suomeen ydinaseita ja liittyminen tietää sotaa venäjän kanssa. Pitääkö tuo ottaa vakavasti?

Työurani (46v) ainut esimies, joka tuli länsirannikolta, oli sellainen, jonka kanssa ei mikään natsannut. Sellaisia ovat kansanluonteen erot tässä maassa ja tämä näkyy myös näissä kaupunkimme junantuomissa. Meillä on ollut ennenkin täällä johtajia, puutarhureista ja arkkitehtejä ja asukkaat ovat olleet tyytyväisiä. Koskaan ei ole ollut tällaista tyytymättömyyttä päätöksiin koko elinaikanani ja elettyä on täällä tullut jo 77v.