Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Siistijöiden lakkoa kannatan sydämestäni! Enemmän kuin hoitajien tai muiden

Perinteiset ladut luokattomat. Kuulin ettei johdu koneista vaan niiden käyttäjistä, toiset osaavat toiset taas ei.

Jarva Tampereelta. Grönlund Turusta. Sallinen Iisalmesta. Mitäpä ollaan mieltä arboretumin pilkkomisesta ja kaupungin kauneimman sisääntuloväylän pilaamisesta? Entä meidän (!) torimme lahtaamisesta? Kun ei tunne historiaa, niin on kivutonta heilua siellä, täällä ja tuolla.

Pohjanoteeraus YLE:ltä, kun Niinistö-Erdogan televisiointi jäi tulkkaamatta.

Sisäliikunta-ja jäähalli Lappeenrannassa, laittakaa saman katon alle!

Kyllä on SaiPan kannattajilla säälittävät lystikkyyden aiheet: otteluissa on käynyt enemmän katsojia kuin elokuvissa.

Suomen konkan partaalla olevaa taloutta ei korjata velat unohtamalla, silmät päästä ulkona toisia haukkumalla, tukia itsekkäästi edelleen velalla jakamalla, tai shelfieitä ottamalla. Tarvitaan viimein tekoja ja yhteistyötä.

Ulkomaalaisten talokaupat ihmetyttää. Suna otti asian esille yli 10 v.sitten. Uusia kauppoja tehdään. Onneksi Suna oli ajantasalla tärkeässä asiassa.

Siistijöiden lakkoa kannatan sydämestäni! Enemmän kuin hoitajien tai muiden. Heidän tuntipalkka kohdalleen, niin ala alkaa saada tekijöitään.

Hieno että saadaan tänne sisäliikuntahalli. Kyllä terve harrastava nuoriso korvaa pitemmän päälle muutaman nurin kaadetun puun. Sille hallille tulee paljon käyttäjiä. Ja löytyy niille autoillekin omat paikat lopulta.

Juttua muokattu 19.3. klo 16.14: Poistettu Kalle Saarelan tienvarsimainoksien paikasta virheellistä tietoa väittänyt Estari