Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt viimeistään meillä voi unohtaa sanonnan: kaveria ei jätetä

Onko EUssa unohdettu poistaa pirullinen kesäaika? Pärjäämme oikein hyvin ilman kelloaikojen siirtelyä. Vauhtia töppöseen kesäaika lähestyy!

Nyt valtuutetut! Keitä varten te siellä oikein istutte? Pankaa kaupunkisuunnittelu kuriin! Hirveä mörskä taas nousemassa, nyt Armaadan viereen, puita kaadetaan ja paukutetaan henkseleitä vihreänä kaupunkina. Ottakaa ohjaus, kun se on teille annettu!

VR:n pitää saada parempikuntoista kalustoa. Odottelen nytkin junaa, joka on yli puoli tuntia myöhässä teknisen vian vuoksi.

Jos päivystävä palomestari on sitä mieltä että jäätyneelle katukaivolle ei voi tehdä mitään, niin herää kysymys, mitä pitäisi tehdä palomestarin koulutuksen parantamiseksi?

Julkinen sote, kuusi organisaatiotasoa ja pitkät jonot hoitoon, yksityinen puoli, kolme organisaatiotasoa ja hoitoon pääse muutaman tunnin päästä. Siinä sosialismin ja järkevyyden ero. Yrittäjät eivät ole kirosana.

Etelä-Saimaa on nykyisin Etelä-"SaiPaa" puolet lehdestä käsittelee, kun jumbojyrä ei tipu mestikseen, johon oikeesti kuuluu, lopetan lehden tilauksen sillä ei kiinnosta missä pipokiekkojoukkue pelaa ja kuka vetää naruista kun ukot kentällä kiemurtelee!

Eduskuntavaaleissa kannattaa äänestää suurien puolueiden ehdokkaita, sillä pienpuolueiden ehdokkailla ei ole mitään toivoa päästä läpi.

Nyt kun uusi tekonurmi on tulollaan, toivottavasti budjettiin löytyy myös rahaa katsomolle, minne huonojalkaisetkin pääsevät kiipeämään. Uskaltaako edes toivoa, mutta kyllä katto katsomossa toisi aidosti mukavuutta ja pitäisi katsojat kuivana.

Kaupunginhallitus voi tehdä fazerit ja päättää rakentaa sisäliikuntahallin Kimpisen alakentälle. Sellainen ikkunallinen hienoin sisähalli koko Euroopassa. Rakennus, jonka kahviosta voi ihailla Saimaan näkymää. Nyt kun metsää on harvennettu, niin siitä tulee hieno.

Nyt viimeistään meillä voi unohtaa sanonnan: kaveria ei jätetä. Hävettää koko Nato-neuvottelijoiden puolesta. Niinistö kumppaneineen valitsi kohdan, missä aita oli alin ja siitä kipaistiin toiselle puolelle ja jätettiin Ruotsi rannalle.Tämäkö on Suomen tuleva linja ja seura kun seura kelpaa?.

Näin pitkiä jonoja psykologin vastaanotolle ei ole ollut koskaan. Kiitos Marinin hallituksen.