Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vaikka ei ole sähköä, sähköautot tulossa pakollisiksi

Lappeenrannan apulaiskaupunginjohtaja Tuomo Sallinen on keksinyt hienon anonyymin arboretumin suojeltujen puiden kaatamiseksi: maavallien muokkaus, massojen vaihto ja vihertyöt.

Ei mitään järkeä, EU-lobbareiden talutushihnassa; vaikka ei ole sähköä, sähköautot tulossa pakollisiksi ja nyt vaaditaan ihmisten asumusten toimivan ilman energiaa ja lämpöä. Nyt meni koko Keski-Eurooppa purettavaksi, on se satoja vuosia vanhaa rakennuskantaa. Pistäkää jarrut tälle hölmöilylle!

Ukraina tarvitsee apua nyt. Suomen vanhat koneet ovat reservissä vasta neljän vuoden päästä. Marin antoi ukrainalaisille turhia toiveita. Samanlainen floppi kuin demareiden työllisyystoimet, jotka tehoavat vasta 10 vuoden päästä.

Niinhän se on aina ollut köyhä elelee sillä, mitä on rikas hamuaa aina lisää ja lisää.

Ettei taas kerran jäisi Suomi-parka maksajan paikalle hyväuskoisena. Suomi osaksi Natoa ja Ruotsi vapaamatkustajana siellä selän takana. Tuttu kuvio!

Suomi pääsee Natoon, ja on Ruotsin turva. Ruotsi voi "sotia" huoletta viimeiseen suomalaiseen kuten ennen vuotta 1809.

Puheenjohtajien tentissä vain kolme järkevää puheenjohtajaa. Sari kristillisistä, Orpo kokoomuksesta ja Purra perussuomalaisista. Muut vain räksyttäjiä.

Äänestäjä

Iso kiitos Eksoten päivystys, tehovalvonnan, leikkausosaston ja osasto K5 henkilökunnalle hyvästä ja ammattimaisesta hoidosta. Hyvää kevättä ja jaksamista kiireen keskellä :)

Ei näytä muut puolueet oppivan yhtään mitään. Mitä enemmän persuja mollaatte ja haukutte, sen enemmän heidän kannatus nousee. Tutkikaa omaa politiikkaanne, sieltä ne syyt löytyvät omaan huonoon kannatukseen. Tosi on.

Ukkeli maalta

Nyt on aika valita Etelä-Karjalasta päättäjiä eduskuntaan! Eli ei mitään vanhoja monta kautta olleita varavara valiokunnan varavara puheenjohtajia, jotka selittelevät lehtijutuissa vaalivuonna mitä olisi pitänyt tehdä, vaan uusia kunnianhimoisia ihmisiä, joilla on tarmoa ja kykyä pyrkiä vaikka pääministeriksi. Tällaiset ihmiset pystyvät tarvittaessa hoitamaan vaikka lääkintähelikopterin Lappeenrantaan.

Markku