Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kolatalkoot vaan pystyyn

Kovat on puheet Marinilla. Muiden suomalaisten tulee edesauttaa välittömän aselevon saamista Ukrainaan.

Pax

Etelä-Saimaan pääkirjoituksen kirjoittajan nimi pitää tulla näkyviin. Miksi pitää salata kuka pääkirjoituksen on kirjoittanut? Muissa lehdissä pääsääntöisesti on kirjoittajan nimi näkyvissä. Kaikissa mielipidekirjoituksissa vaaditaan kirjoittajan nimi, joten pääkirjoituksen kirjoittaja myös ulos kuorestaan.

Linnoituksen maankuulun vaarallisen liukumäen hyppyrikuopan voi täyttää lumella. Kolatalkoot vaan pystyyn ja mäestä turvallinen.

Olen myös huomannut, että sähkö on suht halpaa ja olen vähentänyt kulutusta. Silti lasku on aina melkein yhtä iso.

Lupasiko Sanna Marin myös Allegrot Ukrainalle?!

Jos tänä päivänä ei uskalla antaa henkilö- ja pankkitietoja palveluntarjoalle, niin sitten on ilman palvelua ja pitää suunsa kiinni.

Lidlin paistopisteessä hyviä tarjouksia, olisipa niitä myynnissäkin.

Aina kun UPM haisee, samat ponnettomat selitykset kuullaan tehtaalta, mutta asialle ei oikeesti tehdä mitään. Pitäis kaupungin säätää "haittavero" aina kun löyhkää, se maksaisi X euroa. Ehkä asiaan suhtauduttaisi tehtaalla muutenkin kuin ilmoituksella hajupäästöstä ja pahoittelulla. Nyt yritetään syyttää jopa naapurikuntia?