Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kauppatori on kuollut!

Nato-vastaisuus ja Venäjän ihannointi on joidenkin kansanedustajaehdokkaiden ohjelmassa. Ja muka vähemmistöjen oikeudet tärkeitä. Valitettavasti unohtavat romanit.

Ihmetyttää tuo Hjalliksen höpötys Lintilän viinoista! Miksi ei kerro omaa suhmurointia ja verorahojen käyttöä aikoinaan Hartwall-areenan puuhissa!?

Kauppatori on kuollut! Ei ole enää myyjiä koska ihmiset eivät ostaneet sieltä esim. perunoita!

Sauli Niinistö on ryhtynyt kokoomuksen vaalivankkureiden vetäjäksi. Siksi hän on ärtynyt, kun Sanna Marin otti häneltä johtavan roolin Ukrainan keskustelussa. Samoin tapahtui Mäntyharjun pojalle, Häkkäselle!

Kyllä täytyy ihmetellä, jos Hornet-sanan saa lausua julkisesti ulkomailla vain presidentti tai puolustusministeri. Jo on aikakin päästä näistä suomettumisen rippeistä eroon. Katsokaa Areenasta 13.3. pääministerin Vaasassa pitämä toimittajien hiillostus asiasta. Tietäisi kansakin mitä oikeasti Kiovassa sanottiin.

Puolueilla todella isot vaalibudjetit (kok. 2 milj, sd. 1,8 milj). Mihin ne tarvitsee verovaroistamme maksettavaa puoluetukea.

Pääministeri ei luvannut lähettää hävittäjiä vaan avasi keskustelun siitä, voisiko tarpeettomat koneet lahjoittaa Ukrainalle sitten kun Suomella on korvaavat hävittäjät. Roskalehdet ja oikeisto tulkitsee tahallaan väärin, vaalit lähellä.

Nyt vaalien alla voivat edustajan paikkaa hakevat selvittää äänestäjille, miten kehitysyhteistyörahat ovat poikineet. Niitä on levitetty maailmalle velkarahalla (veronmaksajan) runsaasti, mutta kukaan ei seuraa rahojen käyttöä. Kenen pöytään ne oikein leipää tuo?

Sinä hyvinvointialueiden määrästä valittaja, eikö lie ollut kepu jolle määrä oli kynnyskysymys. Miksi monet edelliset hallitukset eivät sitä aikaansaaneet, vaan jauhettiin kai parikymmentä vuotta asian ympärillä! Tärkeä päätös ja korjataan, jos on tarpeen.

Elämässä eteenpäin

Koulukatu ja Valtakatu kumpikin yksisuuntaisiksi kuten K. Pelkonen ehdotti. Yhtään puuta ei tarvitse kaataa. Voi istuttaa jopa lisää. Tilaa tulee myös pysäköintiin.

VEIKKAUS, kiristystä! Jos et anna henkilö- ja pankkitietojasi, niin et voi lotota ym. Siellä ne tietosi ovat roistojen saatavilla. Kyllä ihmisillä täytyy olla mahdollisuus nykyiseen tapaan veikata. Törkeää!