Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt poliitikot ensin leikkaaman eduskunnan tuhlailusta

Nyt poliitikot ensin leikkaaman eduskunnan tuhlailusta. Järkyttäviä uutisia että veronmaksat joutuvat maksamaan ministerien viinatkin joita käyttävät jopa työaikoina. Valehtelevat vielä.

Hävettävää

NATOn pitäisi aloittaa menettely Turkin ja Unkarin erottamiseksi järjestöstä.

USA:n B-52 pommikoneen lento Venäjää kohti lähelle Suursaarta oli kuulemma voimannäyte, jolla osoitetaan Venäjälle että ollaan valppaita ja hereillä. Mitähän otsikoita revittäis jos Venäjän pommikone tekis saman vaikka Ahvenanmaata tai jopa Floridaa kohti.

Pääministeri määrättävä kotiarestiin, enempien vahinkojen estämiseksi. Ei näytä ymmärtävän "oikkujensa" vakavuutta. Sijainen hoitamaan tehtävä loppuun.

Toisin kun vihreät väittää, ei metsien kasvu ole mihinkään romahtanut. 60–70 -luvuilla alettiin korvata harvahkoja luonnon puustoja istutusmetsillä. Nyt nuo ensimmäiset hoidetut metsät alkavat, ja ovat tulleet hakkuuikään. Lisähakkuut selittyy sillä, että istutusmetsästä lähtee puuta liki tupla verrattuna luonnonmetsään.