Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kiitos SaiPa kuluneesta kaudesta. Veiterälle onnittelut pronssimitalista!

Jos kansaedustajaehdokkaan vaaliteema on Nato-vastaisuus ja Venäjän ihannointi näinä aikoina, niin ihmetellä täytyy jos läpi menee.

Ihan turha ylpeillä suomalaisesta tasa-arvosta. Pääministeri (nainen) avasi keskustelun mahdollisuudesta keskustella käytettyjen, tarpeettomien hornettien hyötykäytöstä, mikä on ihan jäkevää. Jos Niinistö (mies) olisi tehnyt saman avauksen Usassa, sitä olisi ylistetty kaukonäköisyytenä. Asiat saadaan näyttämään, mihin suuntaan ne ohjataan. Kyllä korkeimmalla johdolla on tasa-arvoinen oikeus uusiin avauksiin ja ajatteluun omilla aivoilla.Tämä oli vain keskustelun avaus eikä kenenkään herkille varpaille tallomista, halooo!

PM-instituutio ja Suomi ravisteltu rapakuntoon. Velkataakka ei tanssi- ja reissukuvien tykkääjillä vähene. Paikka avoinna pääministerille, jota kiinnostaisi kotimaankin kasaantuvat haasteet ja ongelmat.

Vielä vaan TV uutiset välittävät kiitoksensa sinne Washingtoniin.

Kiitos SaiPa kuluneesta kaudesta. Oli hienoa nähdä, että löysitte vielä viime peleissä peli-ilon ja kaikki pelasivat joukkueelle. Nähdään ensi kaudella! Veiterälle onnittelut pronssimitalista.

Kuka johtaa Suomessa ulkopolitiikkaa? Laki ja säädökset?

Jos aikanaan selvitettiin, että pitäisi olla viisi hyvinvointialuetta yliopistosairaaloiden ympärillä. Vihervasemmiston halu tarjota kaikille kavereille rahastusmahdollisuus valtuustoissa ja viroissa johti suureen määrään tehotonta hallintoa. Miten asian hoitaisi yritys?

Pitäisikö tasapuolisuuden vuoksi kaikkien poliitikkojen ja virkamiesten joilla on yhteiskunnan varoilla kustannettava edustustili, listata julkisesti jossakin mediassa kaikki viime vuoden edustuskulut.