Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kiitos kaupungille. Satamassa hieno napakelkka ja liukumäki

A. Kiljusen aihe ei ole käsitelty ennen kuin hän eroaa tai erotetaan. Onko asema yhtä vakaa kuin naapurin itsevaltiaalla?

Kaupunginvaltuutettu, missä selkärankasi? Kaupunkikuva vääristyy, etkä puutu asiaan! Pääarkkitehti ohjaa suuntaan, jota emme halua. Vaihtoon!

Vaali ku vaali ni Kekkonen nostettiin esiin muodossa jos toisessakin ennen vaaleja. Vihdoinkin saa levätä rauhassa ja syyn tiedätte.

Ukkeli maalta

Eiköhän joskus doping-testaus saada sille tasolle että norjalaisetkin saadaan testattua. Ainakin niin kaikki toivoo.

Kiitos kaupungille. Satamassa hieno napakelkka ja liukumäki.

Suomi vaipui taas halvaantuneeseen tilaan, kun kansanedustuslaitos keskeytti toimintansa. Edustajat kampanjoivat vaaleja taas kuukauden täydellä palkalla. Lakiesitykset ovat jälleen kahden kuukauden tauolla.

Siirtyikö Savitaipaleen kunnantalon "sisäilmaongelmat" Lemiltä tulijoiden mukana?

Weeran ja hotellin hiekkakuoppaan puisto ja kaunis puuhuvimaja vanhaan malliin tehtynä, Sampon opiskelijoiden toimesta.

Puppe

Vierailin Joensuussa viikonloppuna. Vertailin Lappeenrannan keskustaa Joensuun vastaavaan. On toisesta maailmasta, saa ajaa autolla keskustassa, ja ihmiset ovat niiden kanssa sulassa sovussa kävelemässä, ja lauantaina klo 16:00! Hei Lappeenrannan kehitys, opintomatka 230km päähän!

Kaupunkilainen

Vaalit lähestyy. Otetaan oppia luonnosta siinä, että ne eivät koskaan anna lauman tyhmimmän johtaa laumaa.

Topi Toimeton

Annika Saarikko korostaa että LIIALLINEN alkoholin käyttö työssä ei ole hyväksyttävää. Mie luulin että töissä pitää olla selvinpäin.