Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lasten leikkipaikan alue kirkkopuistossa ei ole sopiva paikka bokserin jätöksille

Vai on oikein pantu eduskunnan ex-puhemiestä M. Vanhasta puolustelemaan ministeri M. Lintilän työmaajuopottelua eduskunnassa! Että sellainen elinkeinoministeri.

Jatka sinä savupiippujen tarkkailua, niin minä jatkan mökkini lämmittämistä puilla. Siinä meillä kelpo hommat!

Lastensuojelua paraatipaikalta seuranneena voin sanoa, että Rakuunassa tapahtunut 13 vuotiaan tekemä pahoinpitely ei tullut yllätyksenä. Lapset ja nuoret voivat todella pahoin Etelä-Karjalassa. Suorastaan kuvottaa kehuskelu sillä, että Etelä-Karjalassa huostaanottojen ja sosiaalityöntekijöillä olevien lasten määrä on Suomen alhaisimpia.

Lasten leikkipaikan alue kirkkopuistossa ei ole sopiva paikka bokserin jätöksille. Pusseja ihan vieressä tarjolla!

Oudolta kuulostaa, että OAJ valittaa opettajapulasta ja samalla vaatii pienempiä opetusryhmiä, mikä lisäisi opettajapulaa.

...siksi tarkkaamaton autoilija voi ajautua vaaralliseen ansaan nopeasti, varoittaa poliisi. Kyse on hitaamman ajoneuvon perään törmäämisestä. Jättäsivät kännykän räpläämiset ja tuo tarkkaamaton autoilija voisi jäädä kotiin vaarantamasta muiden henkeä. Kännykän räpläämisestä pitäs saada kunnon sakot ja sitä voitais vähän enemmin seurata.

Kyllä. Platanin talon paikalle tarvitaan pikaisesti ylisuuri, kuutiomainen ja ruma kolossi.

Lukijan mielipiteen välittäminen on oleellinen osa sanan- ja lehdistönvapautta vapaassa maassa, ei suinkaan sen rajoittaminen tai sensurointi.

Rahan himosta ne sotivat.