Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjala tainnut menettää maalaisjärjen

Onko pakko savustaa joka päivä ympäri vuorokauden naapuria? Ei täällä moni lämmitä mökkiä joka päivä. Tuo on jo kiusaamista.

Senaattikiinteistön on lopetettava Valtion virastotalon muutaman vuoden välein pieleen menevät saneeraukset. Seinien kohdalla, lattian alla on betonissa edelleen myrkylliset kemikaalit ja sairastutaan. Työrauha loppuu yhteisissä tiloissa ja asiakkaan asiat ovat kaikkien tiedossa. Olen tehnyt virastossa töitä noin 30 vuotta. Ihme, että selvisin hengissä. Kaikki eivät selvinneet.

Kokoomus ja persut moittivat Marinin hallituksen löysää rahankäyttöä. Paikallistasolla ne ottavat mielellään vastaan tätä rahaa kalliiseen, vähäisen hyödyn Kutilan kanavaan.

Suomalaiset varovat verkossa maksamista epävakaan maailmantilanteen takia (ES 22.2.23). Tästä syystä Iso-Kristiinan/Aimoparkin ei olisi kannattanut kalastella ihmisten pankkitietoja parkkeeraus houkuttimena. Viisaimmat eivät pankkitietojaan suostu antamaan. Terveiset pankkitietonsa jo jakaneille – jos käry käy, tunnin ilmainen parkkiaika voi tulla todella kalliiksi – kyberhyökkääjät verkoissa.

aina kun suksi ei luista syytetään latua tai keliä kuitenkin latu ja keli on kaikille sama

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjala tainnut menettää maalaisjärjen kun metsänhoitomaksu on saman suuruinen omistaako metsää 2 ha vai 200 ha, taitaa olla "metsäjärki" kyseessä.

Keskiviikkoaamuna Tampereella todetaan 'Nysse ei liiku'.

Harri Iljin (sd) menetti ryhmänsä luottamuksen. Katsooko itsensä äänestäjien mandaatin arvoiseksi toimia valtuustossa? Näkemiin vaan ja ilman kättelyä.

Oli taas ilo todeta että on paljon vielä rehellisiä ihmisiä. Siis sydämelliset kiitokset sinulle joka löysit lompakkoni ja veit Myllykaupan kassalle.

iloinen

Eikö S. Kiljusen ahneudella ja veronmaksajien rahan käytöllä ole mitään rajaa? Aikoo nyt ottaa itselleen puheenjohtajan luottamustehtävästä palkkaa 36 000 euroa vuodessa!

AKT-pomo Kokko matkii edeltäjäänsä Rätyä toimimalla yhtä itsekkäästi ja ahneesti. Onko kiva syventää Suomen taantumaa vaatimalla ahtaajille jääräpäisesti samaa palkankorotusta kuin Saksassa? Miksi ahtaajat ansaitsisivat suurimmat korotukset? Heille peruskoulupohja ja ajokortti koneen käyttöön riittävät töihin pääsyyn.

Unkarin pääministeri Viktor Orban ei muista, mitä tapahtui vuonna 1956. Venäjän edeltäjä Neuvostoliitto miehitti maan.

Kunnon tukea Ukrainaan! On ymmärrettävä että jos Venäjä voittaa sodan niin Suomi, Baltia ja Puola ovat suuressa vaarassa. Tekoja länneltä tarvitaan eikä suuria puheita!

Kyllä lakot peilaavat aikaa "vanhassa Neukkulandiassa" . Ei se ole 2000-lukua, eikä demokratiaa. Eikö mitään ole opittu!

Miksi minun pitäisi maksaa Iso-Kristiinassa käynnistä?

Luonnonsuojelijoiden touhuissa ei ole mitään järkeä, he torppaavat kansallisesti haitalliseksi säädetyn vieraslajin, koirasusien metsästyksen, mutta samaan aikaan järjestävät kurtturuusun hävitystalkoita. Mikä tässä nyt on vieraslaji? Ainakin kadulla istuskelijat.

Iljin menetti luottamuksensa henkilökohtaisista syistä. Sitä vastoin sopivana pidetään näköjään Kiljusen samanaikaista kuittaamista eduskunnasta, hyvinvointialueelta ja kaupungilta, vaikka on eduskunnan poissaolijoiden kärjessä.

Olen käynyt tänä vuonna muutaman kerran Leirin laboratoriossa. Palvelu on ollut todella hyvää ja nopeaa.

Mitä hemmettiä, eikö demareiden pitäisi valita Kaupunginhallituksen alaisen lautakunnan puheenjohtaja, jos se valinta demareille kuuluu, eikä minkään Lappeenrannan työväenyhdistyksen, saatikka Paperiliiton alaosaston? Demarit on vajonneet sellaiseen suohon, että jumissa on ja pahasti. Politiikka on rikki.

Saipan romahduksen syy näkyy tilastoista: oman repun soiminen. Saipa on päästänyt 40 % enemmän maaleja keskimäärin muihin verrattuna. Tehdyissä malleissa Saipa on 15 % perässä. Pitää puolustaa, torjua ja tehdä maaleja. Antakaa hyvien pelata omaa peliä ja käyttää tilannekohtaista osaamistaan.

Litet bättre

Lappeenrannan Ylätori on 60 vuotta etsinyt syytä olla olemassa ja näivettynyt kahden uuden torin kanssa harvoja asiakkaista haikaillen. Alatori elää kesällä!