Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Tsemppiä tuleville kansanedustajille, toivottavasti saatte Rädyn raportista eväät puolustusvoimien ja tuulivoiman yhteensovittamiseen

Miten eduskuntavaaleissa voi olla ehdokkaina kaksoiskansalaisia? Eräänkin turvallisuuspoliittiset näkemykset täysin Suomen edun vastaisia. Kumpaa maata kohtaan henkilö on lojaali?

Uskokoon kuka haluaa SaiPan vetovoimaan ja vuokranmaksukykyyn missään hallissa tai areenassa!

Tervetuloa Etelä-Karjalaan uudet tuulivoimahankkeet! Tsemppiä tuleville kansanedustajille, toivottavasti saatte Rädyn raportista eväät puolustusvoimien ja tuulivoiman yhteensovittamiseen.

Kyllähän Akt:n olisi saatava pikimmiten neuvottelutulos aikaan ja lakko loppumaan, koska mm Rautatiealan Unioni on ilmoittanut lakosta ja Akt:n on tietenkin mentävä tukilakkoon.

Vieläkö Putous-ohjelmaa esitetään televisiossa ?

Mitä aikavyöhykettä Imatralla noudatetaan? Lehti kertoi yksityisestä, luvallisesta ilotulituksesta la klo 20.00, joka toteutui klo 19.00. Kaikkia ei tehdyt sopimukset koske, onhan tuo nähty.

Ministeri Mika Lintilä (kesk.) sanoo, että oli illallisella kun sosiaalidemokraatteja herjaavat viestit lähetettiin. Mitähän illallisella juotiin?

Kiitos !mienkiintoisesta ja kivasta ohjelmasta Hengaillaan. Myös upea Kuvaus Lappeenrannasta tv Ylelle! Annatte arvoa rajakarjalaiselle kauniille kaupungille!

On vastuutonta pelotella, että luontokato vaikuttaa eläkkeisiin. Omia energiavaroja on käytettävä. Turvetta pitää nostaa, vesivoiman käyttöä tehostaa ja lisätä, tuuli ja aurinko, ettei tarttee kaataa metsää hakkeeksi. Valehtelijoille satikutia.

Mitenköhän suo reagoi, jos sen pinta peitetään aurinkopaneeleilla ja auringonvalo peittyy? Mädäntyykö?

Olipa hyvä mielipidekirjoitus 19.2. ES:ssa Lappeenrannan elinkeinopolitiikan heikkoudesta. "Elinkeinopolitiikka ja yritysilmasto pitää laittaa kuntoon" sanoo Lakka. Tämä taitaisi vaatia uutta verta kaupungin ao. johtoon. Nykyeväillä ei tapahdu mitään. Valitettavasti.

Kyllähän SaiPa kauppatorin tarvitsee.