Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Voimia Sinulle Nina Malm. Toivottavasti olet taas pian jatkamassa työtäsi

Ovatko YK ja maailman urheilujohto menenettäneet järkensä, kun pitävät Venäjän ja Valko-Venäjän muutaman sadan urheijan ihmisoikeuksia tärkeämpinä kuin Ukrainan kansan.

Huru-ukko

UPM:llä aika tehotonta toimintaa. Tulos kasvaa samoin lemu Lpr:n ympäristössä. Kannattaisi satsata muutama euro asiaan!

Minä kun luulin, et nää keskustahallin puuhamiehet on porvareita, mut ne onkii sosialistia, ja haluavat jonkun muun rahoittavan niille hallin.

Voimia Sinulle Nina Malm. Toivottavasti olet taas pian jatkamassa työtäsi. Panostasi tarvitaan puolueen nuoressa ahkerassa joukossa.Tsemppiä!

Voisit jo lopettaa, samoin myös tämä lehti julkaisemasta tietämättömän tyhmyyden julistuksia, jotka koskevat A. Kiljusta. Ei yksi ihminen näitä päätöksiä tehtaile ja kannattaa ottaa selvää, mihin päätökset perustuvat ja ketkä kaikki niitä hyväksyvät. Hyvää kevättä sinulle, katkera ihminen!

Imatran ja LPR:n varhaiskasvatuksessa iso työvoimapula. Eikö kannattaisi laittaa korkeakoulutetuille varhaiskasvatuksen sosionomeille vakansseja auki? Voisi helpottaa ongelmaa tuntuvasti.

Ihmettelijä

Se on kausikorttilaisten oma vika, miks ilmoittautua vapaaehtoisesti kusetettavaksi.

Joukkue joka ei voita. Myy pelaajia pois, kunnes ei saa enää laukastakaan vastustajan maalia kohti. Taitaa olla idän ihmeellisin taktiikka.

Haa, suuri puhallus Kisakenttä Oy:ltä. Ei löydykään sijoittajia toriarenaan. Mihin katosivat? Niitä piti olla. Yhtä suuri kupla kuin edellinen areenahanke. Kiitos ei veronmaksajien rahoilla rakenneta.

Nyt rahoituksen loppu toriareenan konsultointiin. Tunkevat väkisin. Nimet myös ilmi, jotka areenaa torille kannattavat. Kansanäänestys.

Miten voidaan televisiossa esittää noin kökköä sarjaa kuin Harjunpää?

Eikö kunnan päättäjien varoituskellot alkaisi jo soitella, kun ei edes ulkopuolisia rahoittajia toriareenapuuhastelulle löydy! Kyllä näiden puuhamiesten hanke on jo alunpitäenkin ollut kuin vainajalle annettaisiin tekohengitystä!

Eikö kaupungin virkamiehillä ole muutoin hommia, kuin selvittää liikemiesten tai sijoittajien olematonta monitoimiareenaa?

Ihmettelevä veronmaksaja

Vai pitäisi kaupungin ottaa laina toriareenan rakentamiseksi. Kukahan siinä lainassa on takaajana? Eiköhän vaan veronmaksajat! Jos puuhamiehet eivät maksa tai jaksa lainaa hoitaa, kyllä se kellahtaa meidän pienempituloisten huoleksi vuosikymmeniksi. Puhutaan asioista niin kuin ne ovat, eikä pidetä ihmisiä tyhminä!

Taas se nähdään. Koijarit yrittää laittaa veronmaksajat areena rahoittajiksi ja itse noukkia rusinat pullasta.

Tp utva johon kuuluvat presidentti, pääministeri ja muita ministereitä johtavat Suomen Nato-liittymistä yhdessä, ei pääministeri yksin.

Miksi vt. toimitusjohtajalle maksettiin erorahaa, vaikka oli vt? Miksi palkattiin puolenkymmentä ylimääräistä johtajaa? Viherpesukaudella on pitkään onnistuneesti laskusuoralla ollut valtion henkilömäärä kääntynyt nousuun. On palkattu 7 000 ihmistä lisää. Se tarkoittaa satojen miljoonien lisäkustannuksia. Silti jonot vain pitenee kuten Neuvostoliitossa aikanaan. Imatran kaupunginjohtaja sotku. Samaa touhua.

Saipa olisi monitoimihallin pääkäyttäjä, ja Saipan yli 30 pelitapahtumaa olisi areenan tapahtumarunko. Mitä tapahtumia areenassa mahtaisi olla, kun SaiPa lomailee ja harjoittelee 7 kuukautta vuodessa?

Veronmaksajille paras vaihtoehto olisi pysyä alkuperäisessä päätöksessä ja rakentaa jäähalli/areena Kisapuistoon ja lopettaa toriareenavouhotus.

Onko SaiPalla varaa minkään uuden hallin vuokriin?

Ei mikään oman arvonsa tunteva kaupunki rakenna kauppatorille, vaan kehittää torialuetta sitä ja asukkaita arvostaen. Ei Tampereellakaan torille rakennettu.

Hallitus viisikon johdolla on jatkettu eläkeläisten ylimääräistä raippaveroa, kateusvero. Se on epäoikeudenmukaista. Kela-korvausten ideologinen leikkaaminen lisää hoitojonoja. Ei jatkoon kumpaakaan.